Languages

User login


TarCisco


node10300 TarCiscoTarCisco
zonaTaradellc/ via de canigo
posició (lat/lon)Lat:41.865686
Lon:2.281631
10 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

creat per: AlexDomm el 09/08/2007 - 1:01pm · actualitzat per: Osofon.com el Dv, 06/06/2008 - 12:19

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
TarCiscoRadioradio10.138.174.95/26WorkingDD-guifi
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

2 enllaços?

Veig que hi ha definits 2 enllaços a 2 supernodes diferents:

- SI es tracta d'una cocenxió com a client millor si només hi ha un enllaç cap a un dels 2 supeernodes (o el de l'antena de Goitallops TaradellAntena o cap a la ràdio TaradellRadio) i esborrar l'altre enllaç per aixi alliberar la IP i que la pugui reutilitzar algu altre.

- SI es tracta d'un supernode, doncs millor fer els enllaços en WDS i aixi evitar ocupar direccions IP client, es a dir, fer servir direccions del tipus 172.25.x.y per enllaçar supernodes i fer servir direccions tipus 10.138.x.y per a les conexions entre client-ap). SI vols veure un exemple, fixat en el supernode de Taradell Antena. :)

Apa, salut!

Joan

ok

Bones!
Nomes es tractava d'una prova, no sabia cap a quin node tindria millor senyal, ja que tots dos em quedaven mes o menys a la mateixa distancia. Ara ja esta muntat i funcionan a traves del node dels diposits (can costa i font)
Moltes gracies!

perfecte!

Pero tot i aixo, pensa que la antena que hi ha a can costa, esta situada al edifici del centre cultural i no als dipòsits, i està encarada cap a la zona del tanatori, amb el que estas conectant a l'antena de cul :).

Pot ser que et trobis amb retards i pings a estones bastant alts. I si no acabés d'anar ràpid, optaria per fer el canvi a TaradellAntenaST si i tens visió directe.

S'ha de fer el canvi de les antenes de aon estan ara a la nova ubicació que serà el dipòsit d'aigua de can costa i font, però falten peces per poder seguir tenint enllaçat el servidor de la ràdio (ara enllaça via cable al Mikrotik però si es fes el canvi s'hi hauria de posar un enllaç dedicat a 5ghz i el que falten son les 2 antenetes i el router). Això no se quan es farà, perquè encara no s'ha mogut ningu :(.

Apa, salut!

Joan