Languages

User login


TarCisco


node10300 TarCiscoTarCisco
zoneTaradellc/ via de canigo
position (lat/lon)Lat:41.865686
Lon:2.281631
10 meters above the ground
available for mesh & statusYesWorking
graphs provided fromTake from parents

contact information

created by: AlexDomm at 09/08/2007 - 1:01pm · updated by: Osofon.com at Fri, 06/06/2008 - 12:19

devices

device

typeipstatuslast availableunsolclic
TarCiscoRadioradio10.138.174.95/26WorkingDD-guifi
You are not allowed to update this node.

links (ap/client)

linked nodes (device)ipstatuskms.az.
TarCiscoRadio - TarCiscoRadio
11474-TarAnt (TarAntST2/)10.138.174.95/Working0.75188-E
Total: 0.751 kms.

Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

2 enllaços?

Veig que hi ha definits 2 enllaços a 2 supernodes diferents:

- SI es tracta d'una cocenxió com a client millor si només hi ha un enllaç cap a un dels 2 supeernodes (o el de l'antena de Goitallops TaradellAntena o cap a la ràdio TaradellRadio) i esborrar l'altre enllaç per aixi alliberar la IP i que la pugui reutilitzar algu altre.

- SI es tracta d'un supernode, doncs millor fer els enllaços en WDS i aixi evitar ocupar direccions IP client, es a dir, fer servir direccions del tipus 172.25.x.y per enllaçar supernodes i fer servir direccions tipus 10.138.x.y per a les conexions entre client-ap). SI vols veure un exemple, fixat en el supernode de Taradell Antena. :)

Apa, salut!

Joan

ok

Bones!
Nomes es tractava d'una prova, no sabia cap a quin node tindria millor senyal, ja que tots dos em quedaven mes o menys a la mateixa distancia. Ara ja esta muntat i funcionan a traves del node dels diposits (can costa i font)
Moltes gracies!

perfecte!

Pero tot i aixo, pensa que la antena que hi ha a can costa, esta situada al edifici del centre cultural i no als dipòsits, i està encarada cap a la zona del tanatori, amb el que estas conectant a l'antena de cul :).

Pot ser que et trobis amb retards i pings a estones bastant alts. I si no acabés d'anar ràpid, optaria per fer el canvi a TaradellAntenaST si i tens visió directe.

S'ha de fer el canvi de les antenes de aon estan ara a la nova ubicació que serà el dipòsit d'aigua de can costa i font, però falten peces per poder seguir tenint enllaçat el servidor de la ràdio (ara enllaça via cable al Mikrotik però si es fes el canvi s'hi hauria de posar un enllaç dedicat a 5ghz i el que falten son les 2 antenetes i el router). Això no se quan es farà, perquè encara no s'ha mogut ningu :(.

Apa, salut!

Joan