Languages

User login


TarIsa


guifiLOG: _ipcalc mask invalid (mask)
imatge de Josep Rojas
node20426 TarIsaTarIsa
zonaTaradellTaradell
posició (lat/lon)Lat:41.870852
Lon:2.283456
12 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

creat per: Josep Rojas el 11/03/2009 - 12:44am · actualitzat per: Josep Rojas el Dv, 23/11/2018 - 16:56

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
TarIsaRd1radio/  RouterOSv6.x 
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Tens la senyal molt justeta (-86)

Al menys és així com et rep l'AP. Procura millorar-ho perquè així no et funcionarà bé

imatge de Josep Rojas

Senyal

El tinc provisional encara, l'he estat provant, falta encarar-lo al AP

ok doncs posel en proves i el nom?

tindria de ser per exempla el carrer per que Isabel a Taradell n'hi ha moltes

imatge de Josep Rojas

Cobertura

No se qui es el que insisteix en connectar a TarCostaFont, per problemes de no poder anar a la teulada, des de la façana on hi ha d'anar l'equip només es veu Malla, Tona o Seva, no podem anar cap al darrere!!!!!.

A la teulada

Doncs hauries de posar-lo a la teulada perquè serà el punt ideal per a que les coses funcionin bé. Igual que hi ha la instalació de TV feta, hauries de poder passar un cable de xarxa i a partir d'aquí distribuir-ho.

Si vols en parlem i t'explico.

Salut!

Joan 

imatge de Josep Rojas

Conneó definitiva

El deixo connectat a Malla per que no podem anar a la teulada, tinc l'AP a l'única façana que podem, si us plau, no m'el canvieu cap a Taradell per que ens es impossible de connectar al centre del poble. Ara la connexió es  estable.

Salut

No és estable

 Només cal que mireu les gràfiques que fa el trasto i veus que tens pings de mitjana 59 ms, quan hauria de ser 2-3 ms si fas la connexió cap a Taradell (que és a on realment aniria bé).

És qüestió de bones pràctiques, i de voler fer bé les coses. Si tothom connectés cap al primer lloc que tenim al davant, res de la xarxa Guifi.net funcionaria.

Es per això que us recomano que, es faci el canvi cap a la teulada de l'edifici per tal de poder connectar cap a can Costa i Font. Si vols ens ho mirem un dia d'aquests i fem el canvi. Si s'ha d'accedir a la teulada, ho podriem mirar de fer desde casa del veí, els conec i no crec que hi hagués problema.

Salut!

Joan

imatge de Josep Rojas

Teulada

Be Joan, ja fa dies que els estic parlant per que possin un únic node a la teulada i que serveixi per a tot el bloc, però hi han veins reticents. Ho estic treballant, però de moment i només per fer quatre consultes al mail web ja ens serveix mentre no es pugui anar a la teulada, no es que no vulguem, si hagués estat possible ja fa molts dies que hauriem tancat l'expedient. No deus ser en Joan Gaudes?

Ara el deixaré uns dies fent proves mentre solucionem el tema de la teulada., si vols l'esborro de la llista de nodes i entro només amb DHCP en mode client mentre no es pugui canviar de lloc.

Des de la façana que mira cap a Balenyà es el node que millor servei em dona.

Salut.