Languages

User login


Presentació Guifi.net a Terrassa


imatge de cmos486

Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions, una xarxa oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d'un acord d'interconnexió entre iguals on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat amb tothom

Amb aquests ideals, guifi.net farà la seva presentació oficial a Terrassa el proper dijous 17 de juny a partir de les 19:30 hores a l'Ateneu Candela (carrer de Sant Gaietà, núm. 73). L'acte vol ser una presentació oberta a tothom on s'informarà de la seva implementació a la ciutat.

L'11 de juliol del 2008 es va crear la "Fundació privada per a la xarxa oberta, lliure i neutral guifi.net" amb l'objectiu de ser un instrument més al servei de la xarxa oberta sense alterar la forma original. És un projecte col·laboratiu organitzat horitzontalment que aplega a persones individuals, col·lectius, empreses, administracions i universitats. És obert i, per tant, tothom hi pot participar en igualtat de condicions en el marc del Comuns Sensefils.

Milers de particulars, empreses i administracions estem fent xarxa seguint el model guifi.net, tant per connectar-s'hi com per fer instal·lacions, manteniments i aportar-hi continguts.

Per a més informació: Terrassa Guifi.net. o cmos486@gmail.com