Languages

User login


TarDoroteo


node31250 TarDoroteoTarDoroteo
zonaMont-rodonPassatge Plana de Vic 4
posició (lat/lon)Lat:41.880993
Lon:2.257401
0 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

creat per: SIDEI el 09/07/2010 - 9:30am · actualitzat per: SIDEI el Dv, 09/07/2010 - 12:09

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
TarDoroteoRd1radio/  AirOsv30 
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

senayl una mica justa!

Se que la senyal es una mica justa, estic veien l'antena per sobre d'una casa, om esta situada el meu trasto es al mastil de l'antena peró casa clinet queda una mica per sota d'una altre casa, si veig que dona problemes intentaré allarga mes el mastil de l'antena i situar el trasto mes amunt,

he entrat con guest al enllaç i he vist que no estic gaire be, peró com he dit anteriorment tinc en el trasto una senyal de -77 i vist per l'altre canto de -84, si hi ha algun problema comenteu-m'ho.

Ha mes l'usuari no tindra sempre endollat el trasto per que es de barna i només be els caps de setmana, per aquesta rao tingueu en compte aquest fet ja que he sol.licitat un usuari i pot ser que el client final el tingui el trasto parat i no surti grafiques per que no el te endollat a la corrent i no vol deixar-ho dorant una setmana endollat!

Gracies !

Sigui qui sigui i com sigui,

Sigui qui sigui i com sigui, els enllaços haurien de quedar ben ajustats i amb visio directe, ja que si no fem les coses be, al final se'n resenteix tothom.

Si es un cas de poca durada i provisional, a esperes de fer el canvi cap a millor perfecte, sino cal que es revisi aquest enllaç i es treballi a la potencia correcte, ja que sino, la xarxa no funciona.

Salut!

Joan