Languages

User login


No em puc connectar


 Hola, el meu node és http://guifi.net/node/21516 i vaig fer canvis amb la connexió de la meva antena, que fins fa poc em connectava a través de SMS El TorratAP i ara he canviat per 26761-MasiesDiposit (MasiesVicenc/MasiesRVicencAP) perquè veig que tinc més bona qualitat, abans -88->-95 i ara -76->-85 aprox. Però el cas és que quan ho tinc tot configurat amb la antena, i els ordinadors amb les seves ip i proxys corresponents, vaig al navegador amb el Proxy de Roda o de Gurb i no rebo la finestra de login com abans tot i que està intentant carregar la pagina sense exit.

He provat de revertir els canvis però tinc un problema diferent, ja que SMS El Torrat em diu que a l'antena no està associada cap MAC, en canvi quan estic amb MasiesVicenç si que tinc MAC de l'AP.

Espero ajuda, perquè fins ara m'anava bé. Gràcies per anticipat!!!

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

nivells de senyal

Hola Catalonic,

pel que fa els nivells de senyal -76 està bé, però --85 és dolent. El -85 és de soroll, és a dir, interferències i hauria d'estar més amunt de -93 (aprox), és a dir, com més a la vora de -100 millor. Potser es manté a -85 i l'antena no enllaça bé cap a masies.

L'altra pregunta: l'unsolclic, està passat correctament? Si és així, vigila que l'antena tingui la polaritat vertical i la freqüència d'espanya. I també, mira que el nom que posa sobre l'antena a la que es connecta sigui el que realment veus quan fas l'escaneig de xarxes. Això últim ho dic perquè a vegades passa que a la web hi ha un nom i a les antenes un altre que es diferencia per un sol caràcter o alguna tonteria d'aquestes que és difícil de detectar. Si és el cas, fes-ho saber si us plau.

Des de l'antena, la Nano, tens ping a l'antena que vols connectar. La nano té una eina, que la podràs trobar a la pantalla principal a l'apartat d'eines (Tools) que pots fer un ping. Si n'hi tens, mira que tinguis el NAT activat a Network.

Bé, de moment això.

Salutacions!

m'ho miraré i ja respondré en

m'ho miraré i ja respondré en breu, gràcies!!