Languages

User login


Esdeveniment - IPv6: El Futur d'Internet


6deploy logoAmb el suport de guifi.net/ISOC-CAT i Telecos.cat organitzem l'esdeveniment "IPv6: El Futur D'internet":

El proper divendres 8 d'abril organitzem la jornada "IPv6: el futur d'internet", en què volem parlar sobre l'internet del futur i de la transició a l'IPv6 de mà d'en Jordi Palet, membre de l'ISOC, l'IETF, el RIPE i la Task Force sobre IPv6 de la Comissió Europea.


Informació de l'acte i inscripcions:
Horari: de 9h a 13h (Acreditacions de 8.30h a 9h)
Lloc: Auditori del Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona (casp, 130, Barcelona).
Preu: 10€ per a públic en general i 5€ per a estudiant/persones al atur (cal adjuntar una còpia del carnet d'estudiant amb la inscripció).


Inscripció: abans del proper 5 d'abril cal que envieu un correu electrònic a comunicacio@telecos.cat amb: Nom i Cognoms, Adreça, DNI i telèfon de contacte, juntament amb el comprovant de pagament on cal que indiqueu "IPv6 + NOM COMPLET".

L'ingrés cal que el feu al número de compte de l'ACET: 0081 0142 78 0001206229 (Banc de Sabadell).

 

 
Info:

 

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de xcoma

definició IPv6!!! Pr la gent que esta al nivell!!

 

IPv6

El Internet Protocol version 6 (IPv6) (en español: Protocolo de Internet versión 6) es una versión del protocolo Internet Protocol (IP), definida en el RFC 2460 y diseñada para reemplazar a Internet Protocol version 4 (IPv4) RFC 791, que actualmente está implementado en la gran mayoría de dispositivos que acceden a Internet.

Diseñado por Steve Deering de Xerox PARC y Craig Mudge, IPv6 está destinado a sustituir a IPv4, cuyo límite en el número de direcciones de red admisibles está empezando a restringir el crecimiento de Internet y su uso, especialmente en China, India, y otros países asiáticos densamente poblados. El nuevo estándar mejorará el servicio globalmente; por ejemplo, proporcionará a futuras celdas telefónicas y dispositivos móviles sus direcciones propias y permanentes.

A principios de 2010, quedaban menos del 10% de IPs sin asignar.1 En la semana del 3 de febrero del 2011, la IANA (Agencia Internacional de Asignación de Números de Internet, por sus siglas en inglés) entregó el último bloque de direcciones disponibles (33 millones) a la organización encargada de asignar IPs en Asia, un mercado que está en auge y no tardará en consumirlas todas.

   Font:     http://es.wikipedia.org/wiki/IPv6

 

 

imatge de eloi.rebes

els videos!!

1a part:

 

2a part:

 

3a part: