Languages

User login


Millora enllaços entre SN Terrassa [FASE-1]


imatge de cmos486
Date & StatusApadrinament, fins al 08/06/2012 - Status: Apadrinament obert
Prioritat i tiquetn/d (no ticket)
Contacteterrassaguifi@gmail.com, discodurovirtualk@gmail.com
100% (530,0 of 511,0€)

Ara fa 5 anys la xarxa oberta, lliure i neutral guifi.net va començar a desplegar-se a Terrassa. Des d’aleshores varies persones, entitats, empreses, institucions s’han anat afegint al projecte interconnectant-nos entre nosaltres arribant als 37 nodes operatius, 10 dels quals són supernodes (punts que donen cobertura als usuaris finals  i/o uneix altres punts de la xarxa actuant com a “repetidor”)

Aquest desplegament s’ha dut a terme durant aquests anys amb l’esforç i la ilusió dels usuaris d’aquesta comunitat amb les tecnologies disponibles i assequibles en el moment, tot i això actualment la xarxa es troba en un punt d’inflexió. Les noves tecnologies disponibles permeten construir la xarxa de manera més senzilla i eficient, abaratint els costos d’instal·lació i manteniment, i maximitzant l’ample de banda per l’usuari final.

   Fase 1

Millora enllaços entre TRSASantMateu39, TRSAJAC!, TRSATorrePalau i TRSA 22Juliol

Hem obert un procés de finançament (apadrinament) per a poder millorar els enllaços entre els supernodes amb una tecnologia més moderna. Ens permetrà guanyar en ample de banda i estabilitat a la part central de la xarxa guifi.net a Terrassa.

Pensem realitzar-ho en dues fases segons criteris de prioritat per a no deixar zones aïllades i accés als serveis més utilitzats.

També volem que aquest apadrinament sigui un procés col·lectiu, així com retornar als padrins (persones que donin fons a la iniciativa) un valor afegit més enllà de millorar la xarxa local de guifi.net a Terrassa.

Per això realitzarem els muntatges d’aquests supernodes en format taller per a que qualsevol padrí interessat en conèixer el funcionament més tècnic de la xarxa pugui assistir-hi, preguntar i conèixer el procés d’instal·lació d’un supernode híbrid.

Aquest període de finançament s’acaba el dia 08/06.

Elements

DescriptionUnitatsPreu per unitatIVA %Subtotal

Nanobridge M5 22dBi
6 Nanobridge M5 22dBi per substituir les planars entre els enllaços dels SN
666,00€incl.396,00€

Transport
Preu del enviament dels productes
115,00€incl.15,00€

Cablejat i material auxiliar
Bobina cable 100m + PoE + Alimentació
1100,00€incl.100,00€


Taxes not included in item costs0,00€
Total511,00€

Instruccions de pagament

Termes i Condicions

  1. Un projecte obert pot tenir canvis sense cap avís. Els padrins poden recuperar les seves contribucions si no hi estan d'acord amb els canvis.
  2. Un cop el projecte és tancat, els promotors son responsables d'executar-lo, i els contribuidors ja no poden reclamar cap devolució..
  3. Els promotors no poden rebre reclamacions segons el resultat del projecte, només per fer la despesa tail segons els criteris descrits en el pressupost..
  4. Si un projecte no s'arriva a executar, els promotors podran retornar les aportacions o assignar-les a un altre projecte.
  5. Els promotors i contribuidors poden reclamar-se mútuament l'intercanvi de les seves respectives contraprestracions. Aquesta web només possibilita aquest intercanvi, i en cap cas és responsable d'aquestes transaccions..