Languages

User login


Sensor Ciutadà (Smart Citizen) kit de sensor humitat, llum, temperatura, qualitat d'aire i so a Sant Andreu


imatge de sinuso.org
Date & StatusApadrinament, fins al 11/02/2013 - Status: Apadrinament obert
Prioritat i tiquetn/d (no ticket)
Contactelinksysds@gmail.com
71% (50,0 of 70,0€)

 

Apadrinament de Sensor Ciutadà (Smart Citizen) Aquest sensor inclou sensor humitat, llum, temperatura, qualitat d'aire i so per a instal·lar a Sant Andreu de Palomar barri de Barcelona. 

 
QUÈ ÉS SMART CITIZEN:
 
Smart Citizen és una plataforma per generar processos participatius de les persones a les ciutats. Connectant dades, ciutadans i coneixement, l'objectiu de la plataforma és servir com a node productiu per a la generació d'indicadors oberts i eines distribuïdes, i a partir d'aquí la construcció col·lectiva de les ciutats pels seus propis habitants.
 
El projecte Smart Citizen es basa en la geolocalizació, en Internet i el maquinari i programari lliures per a la captura de dades i (en una segona fase) la producció d'objectes; connecta persones amb el seu entorn i la seva ciutat per crear relacions més eficaces i optimitzades entre recursos, tecnologia, comunitats, serveis i esdeveniments en l'entorn urbà. Actualment s'està desplegant com a fase inicial a la ciutat de Barcelona.
 
QUÈ ÉS L'SMART CITIZEN KIT:
 
El SCK és una placa electrònica basada en Arduino (ca.wikipedia.org/wiki/arduino) que està equipada amb sensors de:
 
- Qualitat d'aire
- Temperatura
- So
- Humitat
- Quantitat de llum
 
A més, la placa conté un carregador solar que permet connectar-la panells fotovoltaics per poder instal·lar-la a qualsevol lloc. La placa ve equipada amb una antena WiFi que permet pujar les dades dels sensors en temps real a plataformes online.
 

Elements

DescriptionUnitatsPreu per unitatIVA %Subtotal

Producte: Smart Citizen Kit complert

 

Placa base amb 5 sensors: humitat, llum, temperatura, qualitat d'aire i so + Assistència online per donar d'alta el kit dins la plataforma Smart Citizen + Samarreta + Reconeixement web

170,00€incl.70,00€


Taxes not included in item costs0,00€
Total70,00€

Instruccions de pagament

To contribute to this budget, please allocate your desired contribution and:

  • Provide your contact information (name, telf. or email) so a promoter will be able to contact you,
  • ... or if you wish, make a money transfer to the account EEEE OOOO DD CCCCCC specifying clearly your name for validation purposes.

Your contribution will be in 'Submitted' status. Once is verified, the promoter will update the status of your contibution to 'Approved' if accepts it, 'Declined' if for any reason this contribution can't be acceped, or 'Paid' to confirm that the money has arrived.

Termes i Condicions

  1. Un projecte obert pot tenir canvis sense cap avís. Els padrins poden recuperar les seves contribucions si no hi estan d'acord amb els canvis.
  2. Un cop el projecte és tancat, els promotors son responsables d'executar-lo, i els contribuidors ja no poden reclamar cap devolució..
  3. Els promotors no poden rebre reclamacions segons el resultat del projecte, només per fer la despesa tail segons els criteris descrits en el pressupost..
  4. Si un projecte no s'arriva a executar, els promotors podran retornar les aportacions o assignar-les a un altre projecte.
  5. Els promotors i contribuidors poden reclamar-se mútuament l'intercanvi de les seves respectives contraprestracions. Aquesta web només possibilita aquest intercanvi, i en cap cas és responsable d'aquestes transaccions..