Languages

User login


[Terrassa] - Reparació enllaç TRSA-JAC! - TRSASantMateo39


Date & StatusApadrinament, fins al 31/01/2014 - Status: Apadrinament obert
Prioritat i tiquetn/d (no ticket)
Contactecamumo@gmail.com
100% (174,0 of 174,7€)
A causa de les tempestes de principis d'Octubre ens vam veure obligats a fer una intervenció d'urgencia a TRSA-JAC!, substituint una antena que es va cremar per una que anava destinada a crear un enllaç contra el SN TRSJll330
 
D'altre banda el Juliol passat es va haver de substituir una altre antena cremada del SN TRSATorrePalau
 
A causa d'això, ens hem quedat sense material de substitució i proves a més de utilitzar com a mesura temporal una antena que està impedient en aquests moments, expandir la xarxa a la ciutat
 
Per això es demana una col·laboració a la comunitat.

Gràcies a tots.

Elements

DescriptionUnitatsPreu per unitatIVA %Subtotal

Nanobridge M 5G25
Nanobridge M 5G25
266,00€21159,72€

D'espeses d'enviament
D'espeses d'enviament
115,00€incl.15,00€


Taxes not included in item costs33,54€
Total174,72€

Instruccions de pagament

To contribute to this budget, please allocate your desired contribution and:

  • Provide your contact information (name, telf. or email) so a promoter will be able to contact you,
  • ... or if you wish, make a money transfer to the account EEEE OOOO DD CCCCCC specifying clearly your name for validation purposes.

Your contribution will be in 'Submitted' status. Once is verified, the promoter will update the status of your contibution to 'Approved' if accepts it, 'Declined' if for any reason this contribution can't be acceped, or 'Paid' to confirm that the money has arrived.

Termes i Condicions

  1. Un projecte obert pot tenir canvis sense cap avís. Els padrins poden recuperar les seves contribucions si no hi estan d'acord amb els canvis.
  2. Un cop el projecte és tancat, els promotors son responsables d'executar-lo, i els contribuidors ja no poden reclamar cap devolució..
  3. Els promotors no poden rebre reclamacions segons el resultat del projecte, només per fer la despesa tail segons els criteris descrits en el pressupost..
  4. Si un projecte no s'arriva a executar, els promotors podran retornar les aportacions o assignar-les a un altre projecte.
  5. Els promotors i contribuidors poden reclamar-se mútuament l'intercanvi de les seves respectives contraprestracions. Aquesta web només possibilita aquest intercanvi, i en cap cas és responsable d'aquestes transaccions..