Languages

User login


Badalona Coll i Pujol156


Coll i Pujol, 156

node14218 BDNcolliPujol156Badalona Coll i Pujol156
zonaBadalonaColl i Pujol 156, Badalona
posició (lat/lon)Lat:41.452042
Lon:2.239216
0 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesBuilding
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

gestionat per: · actualitzat per: SGaleano el Dll, 14/05/2012 - 17:09

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
BDNcolliPujolSTradio10.139.18.69/27BuildingDD-WRTv23
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

enllaços de xarxa (ap/client)

nodes enllaçats (trastos)ipestatkms.az.
BDNcolliPujolST - rataRadio1-0
10384-BDNinsLaPineda-[4286] (BDNinsLaPineda/BDNiesLaPineda)10.139.18.69/10.139.18.65Working0.1347-N
Total: 0.1 kms.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Buenas,

Buenas,

Sería interesante que respetaras los nombres de los nodos de la zona representados por BDNnombre_calle_numero.

También sería interesante ver si podemos quedar para explicarte que es posible hacer para conectarse, ya sea solo o con más vecinos.

Gracias.

Sebastián Galeano

Darme de alta.

Hola Sebastian,

Siento no contestar antes pro voy un poco liado con el trabajo. Te cuento, soy el nodo http://guifi.net/ca/node/14218 , he seguido este manual http://www.jaumesala.net/guiaguifi/ al pie de la letra, solo me falta generar el fichero unsolclic y pasárselo al router.
Estoy en Coll i Pujol 151 y el nodo que mejor me pilla es este BDNIesLaPineda http://guifi.net/guifi/device/8145 , pro veo q lleva muchos días sin funcionar. ¿Tengo q buscarme otro nodo donde conectar? No se cual puedo cojer ¿Qué tengo que hacer para conectarme? ¿Me das usuario, password, ip y Proxy? ¿O como funciona el tema? La intención es conectarme solo.

Un saludo y muchas gracias.

Busca

Els companys del Barcelonès t'ajudaran, segur. Però mentre el què pots fer és provar a veure quines altres senyals de guifi.net trobes a la teva zona, per això, pots entrar amb el navegador al teu router i fer 'surveys' ho trobaràs a Status / SenseFils, apunta l'antena cap a una zona, fes survey i anota't els resultats, gira uns graus l'antena i torna-hi i així fins als 360 graus.

Pots enganxar els resultats aquí mateix perquè els que et puguin ajudar tinguin més dades perquè puguis escollir el millor punt d'accés.

Un cop tinguis l'enllaç ben fet i sigui estable després serà el moment de poder demanar sortir per algun proxy, però no abans ;)

Benvingut

Sóc el "responsable" del node on vols connectar. Tot el que has fet fins ara es correcte. Des de el punt que has indicat al mapa tens tres supernodes accessibles, depèn de on posis l'antena veuràs més o menys senyals.
La millor senyal hauria de ser del que està col•locat a l'difici dels tallers de l'IES La Pineda (guifi.net-BDNIesLaPineda) . El pots veure a una torreta pintada de blanc i vermell molt visible. Encara que no surten gràfiques, el node està funcionant. El que no funciona és la connexió de la zona amb la resta de la xarxa, aviat estarà reparada.
La gent que treballem en aquest projecte a Badalona estem agrupats (encara que anem per lliure) a Badalonawireles. Pot posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la llista del barcelones de guifi.net o a http://www.badalonawireless.net/ . També pots posar-te en contacte amb mi a l'IES La Pineda, pregunta per Josep Maria Molés a consergeria.

Moltes gràcies

Hola a tots,

El supernode que tinc millor és el del IES La Pineda ja que el balcó em dona al carrer Batlloria, el tinc molt aprop, uns 100 metres aprox. i no tinc cap mena de barrera física.

Més o menys quan estarà operatiu aquest supernode? Una setmana, quinze dies, 1 mes? Es per fer-me una idea. Quan funcioni correctament, m'ho feu saber i m'intentaré connectar. Si tinc qualsevol cosa ja et vindré a veure Josep Maria, jeje!

Gràcies de nou a tots!!!

Ja pots connectar

La migració del node als paràmetres de guifi.net ja està feta. Pots connectar quan vulguis.
De fet ja porta uns quants dies funcionant . La diferència és que ja està arreglat l'antic node 7 i que és la connexió estable a la resta de la xarxa. Tenim un túnel de seguretat per si de cas falla la connexió amb BDNgarbi65; però el rendiment és molt vaig i quan entra en funcionament (esperem que no) és nota una baixada notable de velocitat.
Pel que fa a la sortida a internet, t'hauries de connectar a un proxy. El criteri és fer-ho al més proper. A la nostra zona és el proxy de montigalà.

Fins aviat,

jmoles

No sé trobar el proxy...

Hola,

Una cosa, a la gràfica del meu trasto veig q esta Down(0,0%), això és normal? Encara no he passat al router el fitxer de l'unsolclic, no se si hi te res a veure…

M'intentaré connectar pro no se trobar el nom del Proxy de montigala, és aquest, proxy.montigala.guifi.net?
la ip és automàtica o me'n doneu una?
i l'usuari i el password?

Ja em direu, moltes gràcies!

Si no hi han grafiques son

Si no hi han grafiques son indicador de que el teu trasto no es encara dins de la xarxa; el proxy es: proxy.montigala.badalonawireless.net port 3128

El proxy no está dederat, es d'access lliure.

ja funciona!

Hola, ja ta, ja tinc internet, moltes gràcies!