Languages

User login


Servidor de correu guifi.net


service information

service2622-MailGuifiServidor de correu guifi.net
typemailMail server
device & statusWorking
inbound and outbound serversmail.guifi.netmail.guifi.net
webmail and admin urlwebmail.guifi.netesperanca.gurb.net/cgi-bin/qmailadmin
domains
guifi.net
comesfa.org
gurb.net

contact information

created by: rroca at 25/08/2005 - 8:50am · managed by: QMorato · updated by: QMorato at Sat, 29/12/2007 - 19:13

Description

El servidor de correu del domini guifi.net és gratuit, està disponible a tots els col·laboradors de guiffi.net, i és un servei "tal qual és", és a dir, sense compromís de servei, no es garanteixen còpies de seguretat...

Funcionalitats:

 • Antivirus clamav
 • Antispam spamassassin
 • Filtrat de llistes negres d'sammers de per rbl
 • Valida el dns de l'adreça de correu de qui envia
 • SMTP i POP3 amb SSL
 • Sense quotes.... mentre poguem...sense limits
 • Suport de llistes de correu
 • Lliure de publicitat. En cap cas es proporcionarà cap informació sobre les adreces de correu a ningú.

Per accedir-hi:

Etiqueta d'ús:

Encara que no hi hagi límits, penseu que es tracta d'una funcionalitat gratuïta i compartida, i d'això en deriva nes normes d'utilització, que a trets generals són:

 • Com que no hi ha cap registre de dades personals, però per a evitar la majoria de duplicats i poder identificar als usuaris, les adreces de correu sempre es construieixen amb el nom.cognom.
 • Cal considerar aquest correu per a un ús personal i de confiança. Convé tenir-lo allunyat d'spammers. Si heu de proporcionar una adreça de correu a un lloc sospitò de no respectar les vostres dades personals, publicar-ho a una pàgina web, o voleu mantenir el vostre anonimat pel motiu que sigui, NO feu servir aquesta adreça de correu. Feu-ne servir una altra de gratuita, tipus hotmail, yahoo, gmail, etc.
 • No envieu correus molt grants, i menys si van copiats a molts usuaris. Si heu d'enviar arxius grans (fotografies, etc), pujeu-les a un servidor ftp. No hi ha quotes, però si que es limita el tamany màxim d'un sol correu per tal de guanyar estabilitat en el sistema i evitar que el correu es col·lapsi fent enviaments molt grans.

Tot i que els nivells de funcionament que estem obtenint fins ara són molt grans, segurament superiors a la majoria de correus gratuits, es bò de respectar aquesta etiqueta perquè això sigui així. Si l'ús del correu d'un usuari perjudica al bon funcionament del sistema i es creu oportu, es podrà eliminar l'adreça de correu corresponent. Tampoc podem oferir garantia sobre còpies de seguretat i bon funcionament.

Comments

utilitzar thunderbird a través del correu guifi.net

Hola,

m'he trobat amb el problema que vull utilitzar mozilla thunderbird per consultar el correu de la universitat, i com que el proxy de centelles no em permet pop3, no puc utilitzar-lo. la meva pregunta és si podria fer-me un correu de guifi.net, redireccionar els correus de la uni al correu de guifi.net i des de thunderbird consultar els correus que tingui a guifi.net. si és així, em podrieu fer un usuari de correu. soc el node 16747 CNTJordi.

 

Gràcies

He fet un error!! I he cambiat la configuracio del correu.

volia crear un mail @guifi.net i mhe liat ,he cambiat el servidor de correu.Perdo!!