Languages

User login


Servidor P2P de SHV - El Puntas


service information

service2725-SHVBurraServidor P2P de SHV - El Puntas
typep2pPeer 2 Peer server
device & statusPlanned
urlpuntas2.guifi.net/burra

contact information

created by: rroca at 06/09/2005 - 11:45pm · updated by: sinuso.org at Sun, 28/09/2008 - 10:20

Description

És un servidor amb un motor mldonkey posat en multiusuari via web amb Web-GMUI amb suport a multiusuari per a fer-hi un ús compartit.

Per tal de deixar-lo el màxim d'obert i disponible, i alhora fer-ho compatible amb un l'ús compartit, s'ens ha acudit aquest mètode de funcionament:

 1. Els usuaris que hi vulguin accés, que ho demanin, de moment ho farem manualment, més endavant de forma automàtica a la web com als proxys federats.
 2. Els usuaris tindràn un nombre d'entrades disponibles per fer-se baixades, aquestes entrades aniran quedant lliures i es podran reutilitzar quan la baixada hagi acabat o si l'usuari la cancel·la. Les podran gestionar ells mateixos amb el navegador. El nombre d'entrades per a baixades serà variable en funció del perfil de cada usuari.
  1. Padrins del servidor i del nou disc de 250GB: 10 slots
  2. Usuaris de Sant Hipòlit de Voltregà: 5 slots
  3. Altres usuaris en general: 3 slots
   (aquest nombre d'slots es variarà en funció de com veiem que van les coses)
 3. Tots els arxius baixats quedaràn en una mateixa carpeta (la carpeta "files"), que és disponible via SMB (\\puntas2.guifi.net\burra), via web (des del mateix web-gmui) i també per FTP (usuari anonymous, host puntas2.guifi.net). Els continguts d'aquesta carpeta s'aniràn catalogant en la carpeta "directories" (no s'esborren) per evitar en la mesura que sigui possible duplicar baixades. Es demana que la gent miri abans si ja esta baixat abans de tornar-hi.
 4. La idea és que funcioni permanentment, a totes hores i tots els dies. Mentre no tinguem ben afinat el QoS, es variarà l'ample de banda en funció de la franja horària. Els limits d'ample de banda de pujada/baixada el defineixen els administradors.
 5. Cada usuari és responsable del què es baixi. Com sempre, sentit comú, res de continguts inapropiats ofensius bla bla... Si calgués, s'esborrarien.

Que aprofiti!

Comments

programa

llibera telefon

sinuso.org's picture

¿?

A que et refereixes amb aquest comentari?

Com s'ha de fer per tenir-hi accés?

Que he de fer per poder tenir accés a aquest servidor?

Fora de servei (?)

Em sembla que aquest servei està fora de servei, almenys per a la majoria d'usuaris i només està disponible pels mateixos padrins (suposant que encara funcioni, no ho tinc clar).

Em sembla que els arxius que té estan compartits mitjançant el Direct Connect.
Aquí hi ha informació del DC

Fins que no es passi al PuntAS a 5GHz...

... no cal ni que proveu de connectar-vos al PuntAS. ÉS inútil. Independentment de que tingueu accés al mldonkey o només al FTP

sinuso.org's picture

Estat del servidor

He posat el servidor com a projectat ja que du un any sense funcionar.

Not Found

The requested URL /burra was not found on this server.

A veure si la gent que fa aquests continguts es preocupan en actualitzar el que crean, que despres la gent es queda lerda pensant que es cosa seva ja que la web diu que esta operatiu el sevei!!!

Altra opcio seria que els servidors de grafiques sencarreguin de mostrar el estat actual del servei?