Languages

User login


Buscador de FTP de guifi.net


informació del servei

servei37218-cercadorftpBuscador de FTP de guifi.net
tipuswebServidor web
Trasto i EstatInactive
urlhttp://10.139.1.102/cercador
llocs web

informació de contacte

creat per: cramlap el 20/03/2011 - 10:35pm · actualitzat per: cramlap el Dv, 15/01/2016 - 17:21

Description

Nota:

Nota: A partir de l'agost del 2015, aquest servei, i la resta de serveis associats a aquest node han estat desactivats. Disculpeu les molèsties.

 

Permet buscar fitxers a tots els servidors FTP de guifi.net alhora, així com buscar per tipus de fitxer (videos, música, software, etc.).

 Es pot accedir a través de l'adreça següent:

http://10.139.1.102/cercador

 

Els fitxer s'indexen dues vegades al dia, i els usuaris poden afegir nous servidors FTP sense necessitat d'autenticar-se. També indica sobre la disponibilitat de cada FTP, així com l'última vegada en que s'ha vist connectat.

Permet tres tipus de cerca: per fitxer, per carpeta o per expressions comodí. Per als dos primers no cal explicació (us trobará fitxers i carpetes que continguin el nom que busqueu) i per al tercer, podeu utilitzar ? o * per a substituir trossos de text o lletres. (ex: *.avi us llistarà tots aquells fitxers amb extensió "avi" i *guifi* us trobarà tot allò que contingui la paraula "guifi").

Si algún ftp us demanés usuari i contrasenya, haureu de consultar-los a la web de guifi.net (http://guifi.net/node/3671/view/services). O bé pregunteu ;)

 

Comentaris

gràcies!

 Gràcies! Ja l'havia vist fa un temps i esta molt bé! Potser se'm fa una mica raro que apareguin els resultats de google en un requadre a la part inferior, però de totes maneres trobo que es important un cercador que dongui prioritat als continguts de guifi.net. Molt bona feina :)

Un altre cercador

Hola,

També podeu usar el guuifi com a cercador:

http://gsf.guifi.net/guuifi (dead project)

Fins aviat.

imatge de Tron

Felicitats

Molt bona eina, per curiositat ¿com mesura exactament la quantitat de dades que hi han en cada FTP? es que no em surten les contes, descarta duplicats per exemple (perque 1,3Tb de duplicats son molts) o te altres filtres?

Salutacions

Crec que no

Teòricament no hauria de descartar res, simplement fa un llistat recursiu de tots els fitxers als FTP i ho suma tot, així de senzill.