Languages

User login


GuifiProxy - complement per al Firefox, Firefox Mobile i Thunderbird


El GuifiProxy és un complement per al Firefox, Firefox Mobile i Thunderbird que permet utilitzar servidors intermediaris amb facilitat.

https://addons.mozilla.org/addon/guifiproxy

Funcionalitats:

  • Canvi de servidor intermediari amb dos clics.
  • Importar i exportar llistes de servidors intermediaris utilitzant arxius.
  • Importació de servidors intemediaris utilitzant URL.
  • Afegir, eliminar i editar els servidors intermediaris manualment.
  • Autentificació automàtica als servidors intermediaris (no surten les finestres d'autentificació d'usuari i contrasenya).
  • Excepció d'adreces a on no es vol utilitzar servidor intermediari.
  • Copia de seguretat de la configuració.
  • Compatible amb totes les noves versions de la suite Mozilla a partir de Firefox 3, Fennec 1 i Thunderbird 2
  • Compatible amb Windows, Linux, Mac, Android, Maemo, Meego, etc.
  • Traduït a diversos idiomes (català, occità, castellà, anglès, gallec, francès i basc).

 

 

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

+1000

Molt Bo!Gracies ens sera molt util.Molt bona aportació.

Puc ajudar, si cal

Doncs aixo. He programat alguna extensio de FF. Si us cal un cop de ma o teniu molta feina d'aquest tipus, parlem-ne

Ajuda

Gracies Garito, ja està gairebé acabat, quan ho publiqui ja el podràs millorar ;)

 

imatge de Crepuscle

Molt bona !!

Felicitats, ja tinc ganes de treure el foxproxy i posar el guifi !!!

Salut !!!!

imatge de Tron

Podries...

Podries pujar la versió Beta que tinguis i fariam de Betatesters

Tenin en conte que cada ordinador es un mon serian unas proves collonudes per provar el seu funcionament

Que va

No hi han versions beta, s'ha anat modificant el codi fins tenir la versió final. I ja he fet jo les proves funciona espectacularment bé ;)

T'equivoques la extensió "parla" directament amb el firefox, això fa que funcioni en qualsevol sistema i entorn en el que funcioni firefox

 

Categorització

A vegades, no sempre el que va millor és el que està mes a prop. Ja sigui per "congestió d'usuaris" o per
la qualitat dels enllaços.

A mi m'agrada molt l'opció del proxysel, que permet posar "estrelletes" :P

Ordenacio per ample de banda

Tens rao, he afegit una opcio al script de generacio de llistes que calcula l'ample de banda de cada proxy

A mi l'opcio de les "estrelles" no m'agrada, ocupa espai al desplegable i s'ha de fer manualment

 

ample de banda

i com ho "calcules"?

agafes la llista de la web de guifi i els ordena per la velocitat registrada a la web?

fas pings a tots els proxys? fas un test d'ample de banda a internet sortint per el proxy?

correcte

Exacte, si fa ping comprova si es federat i si ho és descarrega un fitxer petit de la web de guifi per calcular l'ample de banda.

PD: Per qui no s'hagi enterat, aquestes dues últimes setmanes s'ha fet una mena se simulacre per veure que opinava la gent del programari i de la gent que el desenvolupa. Hi han hagut comentaris despectius, altres molt positius, gent que no te ni idea de com funciona el món del programari lliure, altre gent que ha demostrat que el coneix perfectament. L'intenció no era fer flame sino veure realment l'opinió de la gent. També demano disculpes a les persones que han fet comentaris constructius i a la gent que realment s'ho curra ja que hi han coses que no he fet bé i que podrien haver perjudicat l'imatge de guifi. A tots, gràcies pels vostres comentaris.

 

Bones, Estas segur que si

Bones,

Estas segur que si mirem el codi aquesta extensió no será molt semblant a les actuals ProxySel o Switch Proxy Tool?

Altre cosa, que pasa si 100 usuari simultaniament es baixen un fitxer de la pagina de guifi.net que és a Internet, de forma que colapses el proxy que utilitzan i la web de guifi.net.

Cuantes hores home has dedicat a fer l'extensió?

Es feta de 0 o fent servir codi de les anteriorment comentades?

Linies de codi fetes per tu?

Ets una empresa o un autonom?

La licencia de l'extensió quina es?

 

No funciona

És una versió demo, que et permet autentificar automàticament i seleccionar entre uns 20 proxys.
La resta de funcionalitats, editar,afegir,etc.etc... Ho comento perquè no està especificat i he estat perdent el temps una bona estona...

A que es degut el mal rotllo?

Hola Sebastián,

De les teves paraules tinc la sensació de que hi ha mal rotllo, t'he fet alguna cosa sense voler? Aquest mal rotllo ja l'he vist per part teva cap a altres persones i no l'entenc, et convido a que m'enviïs un correu per solucionar els malentesos que tinguis. Dit això, per aquí no contestaré a cap comentari despectiu més per part teva o d'altres persones.

Si, guifiproxy està basat en proxysel, part del core és molt semblant, per ara hi ha compatibilitat amb les llistes de proxis de proxysel, però la idea és que en la v1.0 s'utilitzarà el formar "ip;port;nomproxy" i es publicarà el script de generació de llistes. Del switch proxy no l'he ni descarregat per mirar el codi.

La llista de proxis ordenada per ample de banda i l'ordenada per proximitat la genera un script. Responent a la teva pregunta, qui no vulgi tenir la llista de proxis per ample de banda que no utilitzi el script, no obstant nomès baixa un cnml de 1M, si teniu alguna idea de com fer-ho millor estic obert a fer la seva implementació.

He perdut el nombre d'hores exacte, però entre 150 i 200 hores. I les hores que queden per fer més millores, però realment s'hem treuen les ganes veient comentaris com el teu.

Es difícil saber el nombre de linies fetes, però més de 500 linies.

Ni empresa, ni autonom, sóc un estudiant que en el poc temps lliure que tinc intento fer aplicacions i ajudar a guifi.net en el que puc de manera voluntaria.

Al estar basat en proxysel la llicencia serà la mateixa que té aquest que és MPL 1.1/GPL 2.0/LGPL 2.1

Per terminar, torno a donar les gràcies a tots els que m'heu donat ànims i felicitacions avui i aquests dies, vosaltres si que sou guifi!

PD: Dintre d'unes quantes setmanes es publicarà la versió 0.9 que ja podrà afegir llista de proxis amb el ratolí.

 

Bona eina

És una bona aportació pels usuaris dels proxys, bona feina, endavant i gràcies!!!

El problema no és el

El problema no és el contingut, tu segurament ho has fet amb les millors intencions, son les formes, pero es evident que el tema de les enquestes aquestes que s'han tret "grinyola" molt. Qualsevol aportartació es benvinguda, però les coses no es poden dir d'aquestes maneres.

També he de demanar disculpes, no he estat gaire encertat en les meves afirmacions, però tots coneixem ja al teu "manager" i sabem que la lia molt amb tot i amb tothom.

La gent del Anoia ha fet els darrers mesos un projecte de desenvolupament (l'api de guifi), treball que crec ha estat subvencionat, així es com es fan les coses, no fer les enquestes aquestes o anant buscar el flame, ja saps que no ho dic per tu directament pero si per la persona que ha estat portant el tema.

Realment no acabo de

Realment no acabo de comprendre la diferencia entre un programador i un instal·lador a guifi.net, es a dir tots dos fan una feina professional amb la diferencia que l'instal·lador pot posar apadrinaments i pot cobrar a l'usuari per la feina (el que vol i mes no hi ha preu establert per guifi com preo oficial o de referencia, "el timo esta servido") i el programador ho te de fer gratis ho buscarse la vida per trobar algu que li subvencioni la feina, pero en cap cas pot demanar una donació o cobrar a l'usuari final com fa l'instal·lador per la seva feina (si ho fa, pobre d'ell, se li borra inmediatament avanç de que ningu ho vegi). Aixo es el que he entes aquest ultims dies amb tot el que s'ha nat veien per aqui.

Realment guifi.net te aquesta política de fer les coses? Un tracta no equitatiu i que genera desigualtat entre sectors professionals diferents? La feina no es feina per que es codi i si es feina si es de passar cable?

Be dons tot aixo tampoc esta especificat a cap lloc, si realment es axi on ho posa?

imatge de Jausol

Proxy CapelladesPonet

Hola...

Al llistat de proxys que surten a la versio 0.8

Surt el proxy CapelladesPonet ... aquest proxy es federat out,0 ... evidentment si algu intenta surtir per ell , sols ho pot fer si es soci de digiCape.. aixo pot crear confusio a que l'aplicacio no va be... dons et fas un fart d'omplir la finestra emergent del login .. i res no surts...

Tanmateix l'altre proxy que tenim a la zona es el Proxy de LaLliga.. aquest es federat IN, OUT .. no surt al llistat...XD es el que fem servir mes ..

Tots els dos Proxys tenen posat malament l'amplada de banda de baixada i pujada a la web de guifi.net ... ja ho arreclare... deduiexo que la llista ordena per aixo oi?

Caldria poder i es una opinio.. que el desplegable indiques el grau de federacio..

Anims i molt bona feina...

 

Update

D'acord solament hi hauran els IN/OUT a la llista per defecte :)

Que et sembla aquesta forma de representar IN, OUT i IN/OUT amb icones?


imatge de Jausol

Ecologica

Hola...

Be ecologica.. amb imaginacio podria pensar que son fulles d'arbre... poder un toc mes guifi ..  amb alguna icona d'una antena pot quedar mes friki.. tot i aixi .. aixo va a gust de l'artista.. en aquest cas tu.. cap problema... ...

Tot i aixi el problema es mes de fons .. si algun proxy es modifica o en surten de nous.. sempre surtira la mateixa llista per defecta... la ostia seria que aquesta llista s'actulitzes sola..

Anan a llegir algun fitxer de la pagina de guifi.net .. es a dir que tingues la opcio de fer un reload .. pero suposso que aixo tecnicament es complicat... i son hores de feina...

Anims...

a on ens podem descarregar el

a on ens podem descarregar el plugin per provar-lo? Ha sortit a la llum o no?

rectifico, ja l'he trobat,

rectifico, ja l'he trobat, des del bloc d'en knoppix, i amb el seguent enllaç hi ha el pluguin.

El provo i us dono la meva opinió. Gràcies al creador!!!

És molt bo, molt minimalista.

És molt bo, molt minimalista.

guifiproxy - extensió per al firefox

Es una pena la no continuació del guifiproxy, eina per canviar de proxy pel Firefox, voldria animar a qui fos per tirar endavant aquest tipus de iniciatives,

tot el que he trobat es una versió, sembla una beta que no deixa fer res,

ftp://10.138.104.98/Software/guifiproxy.xpi
Segons m'ha comentat en tvelazquez hi han bugs i ningu hi treballa,

imatge de oranies

GuifiProxy i Iceweasel

Com a usuary de Debian 6 Lenny, el navegador per defecte és el Iceweasel (Mostela de gel, una subespecècie de mostela que viu en aigues fredes), nom triat en contraposició a Firefox (guineu de foc), suposo.

He instal·lat GuifiProxy en Iceweasel 3.0.6 (basat en Mozilla/5.0) i m'ha semblat que funciona perfectament o, si més no, igual de que amb Firefox sobre Ubuntu i Windows. Jo no he notat cap tara (in Engl. bug).

 

Complement pel Firefox GuifiProxy

Hola:

Moltes gràcies per aquesta feina!!! Simplifica molt la vida!! Salut GRiera.

imatge de xcoma

S'ha de configurar. Sino El guifiproxy vol manar ell!

 

 

 

moltes gràcies

moltes gràcies tvelazques

l'aplicació funciona la mar de bé, probada en ubuntu, i en winxp.

 

 

imatge de SGElectronics.cat

1º felicitats per aportació + dubtes

Per Firefox ho tinc clar , però per Thunderbird no.
Si em de pasar per squid ( GUINUX ) sempre he entès que els ports que utilitza , per exemple gmail, son 465 o 587 per SMTP i 993 pe IMAP estant capats , es cert o vaig errat? estic mirant les ACL dels SQUID i no veig enlloc els ports oberts... o no ho se interpretar les ACL.
merci i SAX!!

Proxy socks

Squid és un proxy només per continguts web, et fa falta per veure per ejemple les imatges en correus en html. Per descarregar el correu et fa falta un proxy socks.

Sort!

imatge de SGElectronics.cat

no entenc gaire...

que vols dir , així dons pots utilitzar Thunderbird si surts per un GUINUX pelat sense modifica res, tan sols implementes Guifiproxy i avall !!!

Guinux no te servidor proxy socks

Dic que squid no es un proxy socks, per tant no pot descarregar mails entre altres coses, et fa falta una servei que ho soporti. No he instalat guinux, pero estic segur que no porta proxy socks.

Molta sort!

Altres funcions

Hola tvelazquez,

primer de tot felicitats per la feina, ja saps que vaig ser el primer de fer-ho per les llistes

Voldria saber si aquelles funcions que es van parlar en el seu dia: ordenar proxys per proximitat,
o per ampla de banda, etc.etc.. s'han obviat per el agun motiu tècnic o estan previstes mes endevant?

Jordi

Ordenar llista de servidors intermediaris

Gracies Jordi,

Des del principi s'ha tingut com a premissa que la generació de la llista de servidors intemediaris s'hauria de fer externament, ja que cadascú té les seves preferències a l'hora de ordenar-la i limitar-la. Crec que és més correcte deixar aquest procediment a un script o a una URL externa que ho realitzi i que cadascú ho faci al seu gust.

 

No em funciona

Hola tvelazquez. En primer lloc moltes gràcies per aquesta aplicació que si funciona ens anirà molt i molt bé!!

Per altra banda, he instalat l'addon hi he afegit el proxy de centelles que és el meu pero no em funciona el guifiproxy. Tb ho he probat amb el del brull i tampoc. Un cop instalat el guifiproxy he posat a opcions de dins el complement el proxy, l'autentificació automàtica. Pero no va? què pot fallar?? tinc Firefox 3.6.13.

Gràcies

GuifiProxy funciona perfectament a Firefox 3.6.13

Gracies fullettt, funciona perfecte a FF 3.6.13 més del 90% dels usuaris utilitzen aquesta versió i cap te problemes!

Podries donar-me més detalls de l'error que et dona o del procediment que fas? Podria ser un problema de connexió teu?

Sort!

solucionat

tvazquez, ja funciona... Només era que em sortia la creueta a sobre la g de guifi i no la deseleccionava. Moltes gràcies, va molt i molt bé!!!

Alguns errors...

L'he estat provant en dos ordinador, i en un d'ells no em funciona. Faig servir el Firefox 3.6.15 sota Ubuntu 10.10. Quan selecciono un proxy, em demana l'usuari i contrasenya com de costum (no haviem quedat que no ho hauria de fer?) però no me l'accepta mai. Si vaig a la llista de proxys i els elimino tots (un per un, desenes de vegades, no es podria fer un "netejar llista"?), llavors intento afegir-ne un de meu, i no em deixa, no apareix a la llista. I no em deixa afegir res més, deixa de respondre.

(En l'altre ordinador que sí que em funciona, i no em demana usuari i contrasenya ni res, tot va perfecte.  També faig servir firefox en ubuntu, però a la versio 10.04).

I evidentment he provat de reinstalar-lo, netejar els fitxers temporals, etc...

Bug fixed

Gracies cramlap per reportar l'error, a la v3.0 s'han afegit les correccions.

imatge de eloi.rebes

eliminara proxys de la llista

..jo em vaig trobar amb aquest problema, però ho vaig solucionar ràpid...  seleccionant el primer proxy i després apretant la tecla "suprimir", i sense deixar-la anar, m'anava eliminant tots els següents proxys del llistat.

 Però sí, estaria bé un boto "esborrar tot" i amb confirmació ja posats a demanar... no sigui que tan personalitzar la llista, per un simple error de click se'n vagi a norris.

 : )

imatge de eloi.rebes

sense proxy

...per cert, la configuració dels rangs per on el proxy farà excepció, ja podrien venir al instalar el GuifiProxy, us sembla?  (no vui obrir gaire debat)

 Es poden posar les que segur no s'usarà el proxy:

 localhost, 127.0.0.1, 192.168.0.0/16, 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12

 ; )

 +1

 +1

imatge de Jausol

Fantastic va molt be bona feina!!!

Verificat amb:

Ubuntu 9.10  ( Karmic Koala ) i Mozilla Firefox (Minefield 4.0b13pre)

la meva llista de proxys

GuifiProxy incompatible amb l'extensió "Delicious Extension"

Ep

A mi el botó del GuifiProxy mai no m'havia funcionat ni per activar/desactivar el proxy ni per seleccionar el proxy de la llista. Ni en Windows ni en Ubuntu.

Avui he vist que és perquè hi ha alguna mena d'incompatibilitat amb l'extensió "Delicious Extension":

https://addons.mozilla.org/ca/firefox/addon/delicious-extension/

Si inhabilito el Delicious Extension, el botó del GuifiProxy funciona sense problemes.

Ho menciono per si l'autor li vol donar un cop d'ull i mirar de resoldre la incompatibilitat.

Bona feina!

Fixed

Fa mes d'un mes que hem van reportar aquest error. El problema està en l'utilització per part dels dos complements de la mateixa constant, ja que l'espai de memoria d'aquests és compartit entre els addons i per tant dona excepció per la redefinició. A la versió 3.0.3 s'han aplicat les correccions.

Salut!

funciona, gràcies!

funciona, gràcies!

Excel·lent! Encara no l'he

Excel·lent!

Encara no l'he provat, però és exactament el que necessitava.

Moltes gràcies, company!