Languages

User login


FolguerolesTerri


node12150 FolguerolesTerriFolguerolesTerri
zonaFolguerolesEntre l'escola i el camp de futbol
posició (lat/lon)Lat:41.940234
Lon:2.319277
15 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

creat per: Cesc el 09/12/2007 - 10:35pm · actualitzat per: Cesc el Dc, 06/01/2010 - 14:55

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
FolguerolesTerriRd2radio10.138.18.41/27WorkingDD-WRTv23
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

enllaços de xarxa (ap/client)

nodes enllaçats (trastos)ipestatkms.az.
FolguerolesTerriRd2 - FolgFlgrlsTrrRd2CPE0
22119-Folgueroles-CanDachs-[4527] (FolguerolesCanDachsST2/Folgueroles-CDachsAP4)10.138.18.41/10.138.18.33Working0.184202-S
Total: 0.184 kms.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Es posa usuari , però encara ni tansols està deifinit l'enllaç..

El deixo pendent

Tema node:

Bona tarda Ramon,

Mira en aquest node m'he trobat una cosa molt curiosa. El vaig crear fa força temps i el vaig enllaçar amb "guifi.net-Folgueroles-CDachsAP3". Un cop creat aquest node vaig guardar l'unsolclic en un *.txt en el meu ordinador.

No vaig poder posar en marxa aquest node fins al cap d'un temps i vaig falxejar el Linksys, i vagi passar l'unsolclic i el vaig posar en marxa. Això va funcionar tot bé i de fet encara funciona! la sorpresa va ser quan vaig anar a la pagina del node per posar-lo operatiu i crear l'usuari que vaig veure que l'enllaç estava esborrat. No sé si es coincidencia pero diria que va ser quan es va fer el canvi de format de la pàgina web.

L'unsolclic que i vaig passar i que hi ha configurat ara si vols ten passo una copia, per veure que estava tot ben creat i que em va donar la ip "10.138.18.14", la cual encara estar configurada aixi i que tinc molt bon enllaç. Segurament la ip deu haver quedat orfe a la BD de guifi.

Agraïria poder trobar una solució.

Moltes gracies!

Home, es que no se de quan temps fa...

Ara si s'esborra alguna cosa, com a minim el mail de contacte n'hauria de rebre una confirmació, aixi si algu l'ha esborrat es veu etc...
En aquestes alçades el més senzill és crear l'enllaç nou no? Sobretot per confirmar una IP. Aquesta que dius és molt estrany, perque la té aquest node i sembla que des del febrer...

Tema node

Doncs si que és molt estrany! abans quan es borrava el node no avisava res de res, i des de que el vaig crear fins a instal.lar van passar un parell de mesos, que va ser el temps que el client va fer les obres necessaries per instal.lar el node!

Vaig provar de tonrar a fer l'enllaç però amb trobo que el supernode DAchsAP3 ja estar ple! i no em deixa tornar-lo a crear! per això aquest problema, i que necessitaria que se m'assignes aquest ip orfe amb aquest node de manera manual o bé d'alguna manera! (si és possible...)

Bueno si de cas en parlem i mirem de trobar una solució!

Atentament! Moltes gracies

Si està ple, doncs hauràs de buscar alguna connexió que no

es faci servir, o ampliar (sempre es pot apadrinar una ampliació)! Mira quines altres connexions hi han, etc...
A la llarga pensa que a més esborrarem (automàticament, am algun avís per email previ)) les connexions que no s'utilitzin.Vol dir que uns dies si que podras tenir reservada una IP, però no pas mesos.

Però és estrany perquè l'altre hi és des del febrer...

 

email usuari proxy no vàlid

Cal posar l'email correcte de l'usuari del proxy per validar l'usuari.