Languages

User login


Reportatge Osona Comarca


En l'edició d'avui (5-6-2008) del setmanari Osona Comarca , surt un reportatge molt bo de guifi.net. Dues pàgines senceres, malgrat s'han quedat algunes coses al tinter i hi ha alguna errada, s'ha de felicitar els reporters i donar-los les gràcies per la feina ben feta. ;)

Els que no us hagi donat temp de comprar-lo, ho podeu llegir aquí:

pàgina 4
pàgina 5

Salutacions,

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Està prou bé si....

De tots els que he vist fins ara, és crec dels més complerts, han parlat amb diversa gent, etc. Un bon reportatge. Ena rticles parlant sobre nosaltres son normals algunes errades, jo de totes maneres li posaria una molt bona nota.

Sense voler-li donar més importància, potser l'errada de bulto és al titular, que pot confondre, no és que guifi.net es converteix en fundació, sino que fem la fundació perquè guifi.net continui igual com fins ara, i per donar-li suport, la fundació no serà el "propietari" de la xarxa, sinó un instrument de suport.
Però vaja, és un matis d'aquells que passen ;).

Ostres molt bo ;)

Ostres molt bo. Me l'he llegit tot sencer d'una tirada xD ;)
Per cert, crec que esta donant voltes per l'ajuntament de L'Hospitalet ;)

SAX ;)
Paco

Invitacions

M'has donat una idea ... estaria bé fer algunes invitacions i fer-les arribar a les persones que creieu que podria ser interessant que vinguessin a la presentació de l'Hospitalet