Languages

User login


guifi.net, escollit com a nou "Living Lab" per la Unió Europea


[image:18203,right][image:18154,right][image:18373,right][image:18382,right]En la Gala del ICT2008 de Lyon organitzada per el govern francès en la seva presidència de torn de la Unió Europea, es van anunciar les iniciatives que un equip independent ha revisat i que obtenen el reconeixement com a "Living Lab".

[image:18373][image:18374][image:18382][image:18381]

 

[image:18370][image:18369,right]

 

És un orgull per a guifi.net que hagi estat un dels projectes escollits, reconeixent així una ja llarga trajectòria en la innovació col·laborativa aplicada a la societat i al territori i originat des de la societat civil. Esperem que de la participació en aquesta plataforma ens ajudi encara més pel que fa l'obtenció de resultats i serveixi per cercar sinèrgies col·laboratives amb altres membres de la ENoLL.

 

En el camp de la creació ciutadana, la massa crítica és important. La internacionalització en l'execució de la xarxa oberta que connecta als usuaris no és només un benefici per als nous participants que en puguin disfrutar, sino que a mes enriqueix i reforça la capacitat de creació, innovació i desenvolupament de noves pràctiques en el mon de les tecnologies aplicades per a tots, incloent als existents.
[image:18367][image:18368,right]

 

Sobre els "EU Open Living Labs"
La innovació cada vegada és més un procés col·laboratiu i que va més enllà d'una sola organització, i on els usuaris hi poden jugar un paper important com a co-creadors. La Xarxa Europea de Living Labs aspira a establir una plataforma on s'hi combinen petites i mitjanes empreses, grans corporacions, sector públic, institucions acadèmiques i ciutadans. Els "Living Labs" volen estimular i accelerar l'innovació social i industrial, incorporant la participació dels usuaris en la recerca desenvolupant aixó nous productres, serveis, continguts i infrastructures.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Felicitats!!!

Felicitats a tots els que ho heu fet possible!!

MOLTES FELICITATS!

Que no pari de créixer!

Notícia a Osona Comarca

en l’edició d’avui 27-11-2008 el setmanari en fa ressò, hi ha publicada la següent notícia:

http://guifi.net/guifi.dir/comunicacio/osonacomarca_27-11-2008.pdf

Moltes felicitats a tots

Moltes felicitats a tots !!!!!

SAX;)