Languages

User login


TRSACentre


L'objectiu d'aquest node es donar cobertura de guifi.net al centre de Terrassa.

node20591 TRSAMosterolTRSACentre
zonaTerrassaXarxa de guifi.net al centre de Terrassa.
posició (lat/lon)Lat:41.561770
Lon:2.011532
15 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesPlanned
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

gestionat per: · actualitzat per:  el Dc, 25/03/2009 - 17:30

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
TRSAMosterolRd2radio10.139.60.129/27InactiveAirOsv221
TRSAMosterolRd1radio10.139.60.97/27PlannedFreifunk-OLSR
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Millores

Hola,

 

veig que tens projectats uns quants enllaços, tots amb NanoStations, et recomano que muntis un supernode en condicions amb una placa bona i enllaços dedicats per que la cosa funcioni be. Les nanostation no estan pensades per aquestes funcions. T'anirà molt lent i la connexió sera dolenta.

 

 

Si no saps que comprar o com fer-ho comenta-ho a les llistes de guifi que et podran orientar.

 

 

 

Salutacions.

 

Gràcies

Primer de tot deixa que t'agraeixi la recomanació. Estem valorant quins trastos farem servir pel supernode, les nano5 que tenim acabaran sent clients. Portem tres dies donats d'alta i per impaciència em connectat les nano5, espero que no portem problemes a la infrastructura ja muntada. Tan mateix aprofito la ben entesa per demanar públicament quin es el trasto mes econòmic, fàcil de gestionar que recomanaries per muntar-lo al ben mig del centre de Terrassa compatible amb 802.11a-g i altres veient tot el percal.

Salutacions

Enllaços impossibles

Holes,

a part del que diu en wiper de les nanostations, els enllaços que has planejat no es poden pas fer perque no hi ha visio amb els nodes de Sabadell.

L'enllaç amb TRSAjuliol22 crec que te moltes possibilitats de poder-se fer, tant a 2.4 com a 5Ghz.  Et veus en aquesta foto?

http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=501116426&size=o

en seguim parlant

 

Salut!

 

No hi ha res impossible!!!

Benvolgut albir,

Ja havia cercat la ubicació en la foto, però fins avui no havia vist que el bloc queda ben be al mig entre el Sant Esperit i la Torra del Palau. Si mires l'espai que hi ha al mig, veuràs que hi ha un edifici de color marró al costat de la Torra del Palau, doncs a mi em sembla que estic en l'espai que hi ha al mig. Acabo d'esborrar els nodes de Sabadell i girar el nano5 cap al 22 de juliol amb el nou "unsolclic".

El motiu de posar els nodes de Sabadell era degut als 5 Ghz, doncs per aqui a Terrassa m'ha semblat que no hi tenia res a fer.

Salut!

Possible enllaç

efectivament res es impossible , pero tot esta per fer ! :D

Entenc que dius que estas a l'edifici marro , si es aixi segur que podriem enllaçar.

Quina idea tenies per al teu node?  entenc que vols donar cobertura a 5 Ghz i utilitzar les nanos per a clients? estan donats d'alta com a nodes? saps si hi ha visibilitat?  Sabent una mica tot aixo , com diu en Dani, projectar un supernode es el cami mes adient.

A Terrassa encara esta tot per fer , com deia a dalt, o dit d'una altra manera, podem fer el que vulguem respecte a quins enllaços fer i a quines frequencies, sempre depenent de la viabilitat de l'enllaç. A TRSA Juliol22 em queda una radio lliure que pot anar tant a 2 com a 5Ghz. De fet ara mateix hi tinc 2 radios donant cobertura a 2.4ghz per fer propaganda amb el portal captiu, peor la idea no es mantenir-les, la Omni hi es en plan provisional

Es podria quedar i començar a parlar entre tots.

 

Salut!

 

Quedar!!!

Em sembla el mes adient, vegem si aconseguim que Terrassa deixi de ser un poblet de pa sucat amb oli.

Diria que estem entre l'edifici marró i la Torre del Palau, penso que si que ho podríem provar. Els nodes clients encara no estan donats d'alta degut a que primer volia crear el supernode i fer proves, tingues en compta que estàs parlant amb un analfabet, però amb moltes ganes.

Sobre l'equip per enllaçar amb el 22 quan quedem ho acabem de discutir. Si et va be podríem quedar en el mateix Mosterol, que es on tinc el despatx (cutre, però que molt cutre). spuig(ensaimada)mac.com

Salut!

Doncs aixo es buscar una data i posar-la a l'agenda

Estaria super be tenir un super node al rovell de l'ou de Terrassa.

Es pot buscar una data per quedar i posar-la a l'agenda per si s'afegeix algú mes.  Estas subscrit a la llista d'usuaris per poder-ne parlar alla?

jo podria entre setmana a partir de les7 i  algo.

 

Salut

 

 

Et veus millor aqui?

Et veus millor aqui?

http://www.lliurealbir.cat/wp-content/uploads/guifi/p1040019.jpg

Com van els muntatges? :D

 

Per cert, jo aquesta setmana santa estic per aqui i es podria quedar per coordinar-nos.

 

 

Salut

imatge de Bolpini

me apunto...

Muy buenas

Me apunto al futuro encuentro... ya que mi nodo tambien dependera del 22 de julio, mucho me temo...

ya estare pendiente

Gracias

saludos

Marcos.

Hola?

Hola,

Fa temps que tens això projectat i tal però no hi ha cap moviment, segueixes interessat en el tema? Han sortit supernodes nous i potser espodria fer algun enllaç interessant, n'hi ha un aprop tot i que penso que sera molt dificl enllaçar-los.

 

Salut 

Disculpes

Benvolguts tots,

Tenim el tema ben parat des de fa molt, la nano porta enlairada des de 2009 i mai no se l'hi ha donat utilitat, trobeu que paga la pena mirar-ho o ja teniu la infraestructura força resolta.

Salutacions!