Languages

User login


Alerta Europea: el dia 6 alguns europarlamentaris pretenen acabar amb la llibertat a la xarxa (Internet).


imatge de sinuso.org

[si us plau difondre al màxim i disculpeu si us arriba la convocatòria per altres llocs també]

Això és una crida a l'acció directa. Amb només emplenar aquest formulari el teu missatge arribarà automàticament a TOTS els europarlamentaris del teu país: http://xmailer.hacktivistas.net

Internet tal i com el coneixem es troba en perill. Les noves lleis de la U.E. (el "Paquet de Telecomunicacions") que pretenen aprovar el 6 de maig, permetran que els proveïdors de banda ampla tinguin la capacitat legal de limitar el nombre de pàgines web que pots veure, i de decidir si es permet o no utilitzar determinats serveis (com les xarxes p2p, la telefonia IP, skype, o el que considerin menys rendible). La nova llei permetrà que els proveïdors ofereixin a la gent paquets a l'estil dels paquets de TV - amb un nombre limitat d'opcions per accedir-hi. És a dir, el teu accés a Internet estarà limitat segons el "paquet" que hagis contractat, no podràs accedir a totes les pàgines, sinó només a aquelles que consten en el teu "paquet". A més podran filtrar pàgines i continguts, així com vigilar les teves activitats a Internet ¡¡sense garanties judicials!!. Per una informació més detallada visita:

* Http://www.laquadrature.net/en
* Http://www.blackouteurope.eu/

Encara podem aturar amb un enviament massiu de correus abans del dia 6 de maig. Ja hem enviat més de 375.000 missatges, hem d'arribar a superar el milió. Els pocs europaralmentarios que estan lluitant per salvaguardar la llibertat i neutralitat de la xarxa ens han animat a seguir enviat mails. Només les seves bústies de correus plens de missatges dels ciutadans poden aturar aquesta bogeria. No esperis més, dedicale 5 minuts per defensar la llibertat. Exígeles que votin a favor de l'esmena 46 (antiga esmena 138) que garanteix les nostres llibertats.

Demà serà massa tard: http://xmailer.hacktivistas.net

http://wiki.hacktivistas.net/images/Save_the_net_400.png

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

que en facin un bon us

espero que els de hacktivistas.net en facin un bon us, de les dades, ja que guifi.net se'n fa resso.

La veritat és que és com dieu i prospera seria una aberració.

Una segona lectura més detallada, o en diagonal, mostra que tampoc no n'hi ha per tant.

El problema és que molt pocs estan informats del que hi ha darrera.

salut!

imatge de sinuso.org

Enhorabona!!!

Victòria parcial al parlament europeu!! avui dia 6 el Parlament Europeu ha aprovat mantenir l'esmena 138/46 original. Aquesta esmena és una garantia molt forta i clara per als ciutadans en tractar com un dret fonamental l'accés a internet.

Mes informació aquí