Languages

User login


Article de Público sobre guifi.net 23/6/2009


Avui el diari Público ha fet un article sobre el proper desplegament de Guifi.net amb fibra òptica. He escanejat el diari per deixar-ho com a referència, si algú ho pot escanejar a millor resolució o d'un sol cop (no com jo que ho he hagut de fer a 4 trossos i després enganxar-ho amb el GIMP) que ho comenti i les canviem.

SAX!!

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

L'article en

crec que ells publicaran els pdfs per la tarda...

i seran de millor qualitat. De moment que venguin el de paper. Hi han més coses que en el d'inet.

L'article força bé, molt currat. Només algun detall com per exemple subratllar que la fibra la tiren els usuaris, la fundació diguem que fa el que calgui per habilitar-los. Això no sé si queda clar, alguns comentaris pixant fora de test, però això ja sol passar.

Lo pitjor, la foto, és clar.

SAX!

Fantàstic !

No me le llegit tot, només alt per alt però s'enten molt bé tot i que la veritat és que sembla increïble que puguem posar i fer servir la fibra tant fàcilment, i connectar al punt neutre i sortir a Internet així com així.

Moltes gràcies pels que us esteu currant tota aquesta feinada !

I de la foto, està bé però Ramon un altre dia agafa l'arnés ;-)

ei qui ha dit que és facil?

El que si que calen però son les idees clares, determinació, i paciència anant pas per pas... i d'això ja en portem uns anys no

Jeje em fa molta gràcia algun dels comentaris que surten. També ens ho deien fa uns anys que era impossible fer xarxes de l'abast com la nostra i mira ara!

gracies per donarme coneiximent del article

Gracias,

George

imatge de Tron

Increible

Ja m'agradaria a mi poder gaudir de aquest access de fibra a inet.

Mes despres de que els senyors de Telefonica casquesin el bucle de abonat de tots els que teniem acces de ADSL a una minima velocitat en el barri on visc (antiga urbanitzacio) i deixarnos sense poder accedir-hi ni a traves de ells, ni tampoc utilitçan el servei de ningun altre operador.

Tindriau que veure els cables de coure pelats de telefon dels anys 70-80 que hi ha montats en els postes perque no s'han preocupat de fer ningun tipus de manteniment, sols pensan en guanyar diners amb ho que era montat (tenin problemas de falta de pars, com diuen ells).

Feu numeros de ho que costaria poder-ho instalar on soc jo, que segur mes gent de la mateixa zona estaria interesada