Languages

User login


Skype+proxy


Com que hi ha molta gent que em pregunta si es pot fer servir Skype a la xarxa, aquí deixo unes imatges de com es configura el proxy a l'Skype

Primer obrim el Skype i on esta la S cliquem a  i sobre una finestra:

dins d'aquesta finestra cliquem Opciones

Ara cliquem a Avanzado el port : 23399

i aquí posem usera puerto 23399 i el Proxy HTTPS el numero del servidor de la zona , el port 3128 i el teu usuari i contrasenya del proxy

apliquem i reiniciem el Skype i ja ens tindria de funcionar

www.softcatala.org/wiki/Rebost:Skype

*'Skype és un programa gratuït i senzill que permet fer trucades de veu i videoconferències gratuïtes a qualsevol usuari de Skype amb una qualitat excel·lent, i trucades de pagament a un preu competitiu a telèfons fixos i mòbils. Dels creadors de la tecnologia de Kazaa, Skype usa tecnologia d'igual a igual (P2P) per connectar-vos amb altres usuaris. Skype requereix un micròfon, uns auriculars i una connexió a Internet per funcionar.

El fitxer de català està fet per Tradu-Cat, el servei de traduccions del grup Fes-ho-cat. És una traducció no oficial i només serveix per a la versió de Windows.

Nota: Per instal·lar la versió en català, descarregueu-vos l'Skype en un altra llengua des del seu lloc web i realitzeu-ne la instal·lació. Un cop finalitzada carregueu l'Skype i trieu el fitxer d'idioma mitjançant el menú Tools->Change Language->Load Skype Language File..., i trieu aquest fitxer (un cop descomprimit).

 

 

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de digicape

Funciona la camera?

Hola Knoppix..

Bon manual.. per gent com alguns de nosaltres que mai hem necessitat d'aquest programa... tot i així abans de posar-lo en marxa (dons ara si que el volem fer proves) tenim una pregunta prèvia .... com be saps molts servidors proxys de guifi.net tenen molts ports capats precissament per evitar el P2P ... la nostra pregunta es funcionara la càmera?

Es a dir un usuari connectat a la xarxa de guifi.net que es connecta a Inet mercès a un proxy, podrà veure i que el vegin altre gent que esta connectada a Inet via fil-operador tradicional?

 

 

 

si funciona

la camera però no clar la camerà "xupa" molt i per tan dependra de la adsl de darrera que funcioni be.(mb)

aqui tenim una adsl de 14mb reals i clar no es satura pero no se amb una adsl mes petita si es saturara si tothom o fa servir.

Crec que l'ho seu seria fero servir nomes per veu, o be posar alguna norme a la gent que fagi servir la camera, aqui a tenim algun node que ho fa servir però no abusen.(estan advertits i no abusen)

vinga bon any!

de Bon Rollo!

 

 

de cap manera puc connectar l'Skype ...

Gràcies knoppix ... per començar ni tinc les interfícies que mostres a l'Skype ... si obro l'Skype, em surt una finestra blava (sí que hi ha una S a dalt a l'esquerra però és sols per a allò de restaurar-minimitzar-maximitzar la finestra) ... En un petit menú hi ha l'opció Eines, que té, únicament, les opcions de canvi d'idioma i, efectivament, de connexió (cal tenir present que estic en un punt en que encara, de fet, no he "entrat" a Skype) ...

Configuracions que he provat: amb el port 23399 (que dius al teu comentari), i mantenint marcat o desmarcat els ports addicionals 80 i 443; amb proxy HTTPS, i IP 10.138.0.2 i port 3128, i amb l'autenticació desmarcada o marcada (i, evidentment, amb el meu usuari i contrasenya) ... i entro amb el meu compte, i diu que "no es pot connectar" ... i tot el mateis amb el port 44763 (que era el que apareixia per defecte després de la instal·lació de l'Skype) ...

I tot això també, havent, fins i tot, desactivat completament, en el McAfee, el firewall per a l'Skype; és a dir, obrint-ne l'accés "entrantes y salintes" a "todos los dispositivos", i desactivant també el NetGuard (vaja, del tot "desprotegit") ...

I CONTINUA AMB QUE "NO ES POT CONNECTAR" ... si saps, o sabeu, què passa i què es pot fer ... Moltes gràcies.