Languages

User login


Sant Miquel de Guanteres (Viladecavalls)


 Està situat just al costat del torrent de Sant Miquel, per tant es una fondalada, visualment veig un fragment de carena d'Ullastrell i mes endarrera un altre del massis de l'Ordal

node26066 VilTorrent20Sant Miquel de Guanteres (Viladecavalls)
zonaVIL- Can Gonteres, Sant Miquel de Guanteres, Can TriasC/ del Torrent, 20
posició (lat/lon)Lat:41.570212
Lon:1.977567
8 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des de52616-Terrassa, GRAPHTRSASantMateo39

informació de contacte

creat per: jvf el 11/11/2009 - 4:25pm · actualitzat per: c_mm el Dll, 22/07/2013 - 01:34

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
VilTorrent20Rd1radio10.20.65.1/27WorkingRouterOSv4.0+
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Visibilitat..

Hola! Jo visc a StMiquel, molt a prop (al carrer Verbena, numero 21). Diria que no tinc visibilitat directa ja que hi ha algun arbre o casa pel mitg. He passat per el teu carrer i he vist l'antena, no se si esta massa baixa per poder connectar-me, ja que encara que sigui omindireccional.. no crec que hi arribi. Intentar fer proves aquests dies.. Salutacions!!!

Hola Xavi, No tens

Hola Xavi,

No tens visibilitat directa, això segur. Però podriem fer surweys igualment, a veure que passa.

Aquest divendres tenim reunió al Candela, al carrer Sant Gaietà amb cantonada al c/ Montserrat, (Terrassa) vine i en parlem.

Encara que aquesta vegada no tinguis sort, t'aconsello que no defalleixis, segur que trobarem una manera o altre de aconseguir que estiguis connectat a guifi.net

 

salut!!

Hola, ja m'ha comentat aquest

Hola, ja m'ha comentat aquest matí el Kilian el tema de la reunió, però no crec que pugui assistir.. Amb una mica de sort podré passar avans de que l'acabeu. De tota manera m'agradaria fer proves per connectar-me, ja que es l'unica manera que veig de tenir una connexió més o menys bona, ja que l'ADSL de casa cada dia es pitjor. Per un altre banda,  tinc familiars vivint al mateix carrer, si la connexió directa es impossible, es podria veure la possiblitat de posar repetidors pel mitg, però això seria com "ultima opció".

Gràcies per el teu interès!

Hola Xavi, Primer de tot

Hola Xavi,

Primer de tot hauríes de crear un usuari a la Web de guifi.net, després has de pintar un node en el plano de Viladecavalls. Així podrem/podràs usar

els recursos de la web. Si vols que t'ajudi m'ho dius.

Quan anomenis el teu node has de posar VilVerbena21, així ho aconsellen a la web

Per la questió dels surweys, jo tinc una nano, però haig de demanar el Poe. Quan el tingui t'avisaré.

 

salut

LA CONEXIO AMB CORBERA YA FUNCIONA

Felicitats Joan, veig que ya estas conectat amb Corbera, ya comentaras si vas moure una mica la antena a Viladecavalls o se arreclara el tema desde Corbera.

Mariano.

Gràcies Mariano,  Fins avui,

Gràcies Mariano,

 Fins avui, no he vist el teu comentari. No ens va donar temps de moure la meva antena, ja era molt tard. Jo crec que tocant-la des de  casa meva ja n'hi haurà prou.

De tota manera va de primera i això que està a -80. Segons l'escan tinc una baixada de 6,40 Mbps i una pujada de 0,81 Mbps.!!!

Gràcies per la teva implicació.

Salut!!!