Languages

User login


VicStLlatzer-5G-AP1 / AP2


imatge de Quasart3d

Bones a Tothom, l'Ap a 5Ghz de VicStLlatzer-5G-AP1 / AP2 segueix sense estar operatiu, sabeu si ho estarà aviat o va per llarg?

 

Gràcies.

 

 

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

 Doncs jo hi vaig estar

 Doncs jo hi vaig estar connectat diumenge sense cap problema a aquests AP's, en especial al AP2. Desde quina banda conectes? Jo ho feia desde Plaça Joan Amades i cap problem, inclús la PS3 a través del túnel funcionava.

Salut!

imatge de Quasart3d

St.Llatzer 5Ghz

Doncs de veritat que ho he provat tot i a 5ghz amb nano 5 no hi ha connexió... al final he acabat posant una Nano2 i apali, quan sàpiga segur que a 5ghz funciona llavors posaré una Nano5.

 

Estàs segur que et va funcionar a St.Llatzer?

 

 

Gràcies.

No en tinc cap mena de dubte

No en tinc cap mena de dubte de que vaig estar conectat a 5 Ghz, desde la banda de davant del carrer torello, abans d'arribar a l'AreaVic.

Jo ho vaig fer amb un Mikrotik a 5 Ghz i perfecte, cap problema.

I tu, estas segur que ho fas bé? ;).

Salut!

imatge de Quasart3d

Tot es possible...!

Home, ja n'he instal.lat unes quantes a 5Ghz i funcionen bé actualment, ara potser he errat en alguna cosa ja que fa bastant de temps (uns 2 mesos) que m'hi barallo i de vegades quan ho remenes tot encara  ho lies mes... de totes maneres, seria possible de veure'ns un dia i verificar la teva connexió? sense ocasionar cap molèstia esclar, nomes que així portaria una Nano5 i faríem una proba.

 

Gràcies per la persistencia, salutacions.

Per cert quin node tens?

 

Manel / Quasart3d.

Bon dia Manel! Es casa del

Bon dia Manel!

Es casa del meu germa, VicGaudesPellicer, i hi conectava bé ;).

EL que pot passar es que a la vostre zona agafeu algun equip treballant a la mateixa freqüència i us matxaqui la banda dels 5Ghz i no us permeti a la conexió. Desde quina banda conectes? Es per així eliminar problemes i millorar-hot tot plegat ;).

 

SAlut!

imatge de Quasart3d

El Node

Ok, gràcies joan, el node es el 27453 veuras que hi ha una nano2 per ara. Si fa falta hi conectare una altra antena a 5 Ghz.

 

Ja em diràs.

Gràcies.