Languages

User login


El Guifi-Lab al Citilab


imatge de joosso

EL GUIFI-LAB AL CITILAB.  Trobades de la comunitat guifi.net al Baix Llobregat.
1a trobada: 4 de Maig / de 19:00 a 21:00h
TEXT PER LA DIFUSSIÓ OBERTA DE L'ACTE 
El projecte guifi.net és una xarxa de telecomunicacions lliure i neutral, a la que tothom s’hi pot afegir, o plegar-ne, de forma lliure. Una iniciativa local, sorgida de Catalunya, i amb vocació global.
Actualment té quasi 10.000 nodes operatius, i desplegaments importants a moltes comarques, i moltes i dinàmiques “comunitats locals”: a Osona, al Maresme, Anoia, Badalona, Hospitalet, etc...

 
El guifi-lab del Baix Llobregat es farą un cop al mes, tots els primers dimarts de cada mes de 19 a 21 hores al citilab. El primer es ferà el 4 de Maig. Si la trobada s'anima, podrem fer-ho cada 15 dies o, perquè no, cada setmana.

Que és un guifi.lab?
El guifi-lab es un espai de trobada on es pot preguntar, respondre, trastejar, fer tallers, xerrades, hacking de routers, antenes, i qualsevol cosa relacionada amb guifi. Normalment es un espai dinàmic i flexible. Accions generals, o en grup, o de forma individual (ex: muntes el teu router o escrius el teu codi, segur que hi ha gent que l'interessa el que tu fas!). Ho determinen les persones que estan presents. No cal preinscripció, ni comunicació, ni res. Et presentes allà i xerres, escoltes, preguntes, trasteges, .... Al teu aire!!

El guifi-lab del Baix Llobregat es planteja per a que els grups del Baix Llobregat tinguin un lloc de trobada, obert a tothom, per afavorir que els grups locals es puguin coneixer i posar-se d'acord per dinamitzar el territori i expandir la xarxa guifi. I per expandir, expandir la xarxa oberta i neutra!!

Això es una crida a tots, el que aquesta iniciativa creixi o es mori tant sols depen del que nosaltres vulguem fer-ne.

Espai on ens trobarem: a la segona planta del citilab:

http://citilab.eu/projectes/auditori