Languages

User login


3/24: guifinet.SI-guifinet.NO


 

L'edat no perdona, però si la vista i l'enteniment no em fallen, llegeixo tants cops la paraula guifi.net com Pinedasensefils....

En fi, és una discreta menció, per una discreta aparició als mitjans... llàstima que la repercusió no hagi quedat en la mateixa discreció...

 

"Un grup de veïns de Pineda de Mar ha ideat i implantat una xarxa sense fils que permet a tota la comunitat compartir l'accés a internet de forma gratuïta. L'accés a la xarxa és limitat per no incórrer en un cas de competència deslleial amb les operadores de telefonia. Segons els seus creadors, però, les prestacions de la xarxa Pineda Sense Fils, sorgida en col·laboració amb la plataforma Guifi.net, poden ser molt útils per a persones joves i sense recursos en l'actual situació de crisi econòmica. Alguns voluntaris que sí que paguen la seva quota als operadors cedeixen part del seu senyal a la comunitat, i es distribueix a través d'una dotzena d'antenes repartides pel poble que donen cobertura gratuïta a la resta de veïns."


                                                                                                                                                                    http://www.3cat24.cat/

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

precissions

bé, no se ben bé el sentit d'aquest post, però per si de cas precissar.

  • No existeix cap dicotomia pel que fa a la denominació, cadascú es pot denominar com vulgui :). L'objectiu que perseguim, que és únic, és de fer xarxa lliure basada en el Comuns.
  • Quan es participa fent xarxa amb el Comuns, no hi ha cap límit que hi apliqui, i encara menys per raons de possible competència als operadors. Les limitacions eventualment només afecten als no-participants a la xarxa i quan fan servir accessos municipals.

Això ve d'un desafortunat

Això ve d'un desafortunat mail meu a les llistes i una resposta tb defafortunada.

"corramos un tupido velo y continuemos"