Languages

User login


guifi54


Bones a tothom.

Estic ajudant a configurar http://guifi.net/node/26180. De fet, portem bastants mesos, i funcionava de tan en tant amb dhcp auto a la guarderia can riba, que és a pocs metres, però ha deixat de funcionar.

Cada vegada que provem de cercar ràdios guifi, ens surten del tipus Guifi54.GlevaDipAP, Guifi54.SHValgunacosa,.... Quan donem d'alta la ràdio, tots els SSID que ens proposa son del tipus guifi.net-MasiesVGlevaDipAP, guifi.net-altrescoses. Hem passat unsolclic de la més semblant (GlevaDipAP)suggerit, i no funciona.

Si en manual, donem la ip, mask i gateway que ens suggereix unsolclic, però posem SSID Guifi54-GlevaDipAP, tampoc no va.

Cal algun tipus de configuració especial per tal que a la llista surtin els nodes tipus guifi54?

Moltes gràcies per l'ajut i perdoneu si m'he enrotllat massa. Salut!!

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Els ssid de MasiesVGlevaDipST

Els ssid de MasiesVGlevaDipST per el AP y AP2 son guifi.net-MasiesVGlevaDipAP y guifi.net-MasiesVGlevaDipAP2
El Ap te un virtualAP amb el SSID guifi54.GlevaDipSud i el AP2 te un virtualAP amb el SSID guifi54.GlevaDipSud
No he vist quines adreçes tenen els virtualAP
A la web no he vist els virtualAP, per aixo suposo que no t'els poden donar. Pero els AP els tindries que veure fent un scan igual que els altres ja que son la mateixa antena.

De totes maneres esta bastant complicat i hi ha gent conectada a tot arreu i funcionant, millor que contactis directament amb l'administrador del node, a veure que et diu.