Languages

User login


Merca-HAM 2010


El proper dissabte dia 13 a les 19:00 h a Cerdanyola del Vallès i amb motiu del Mercat-HAM 2010 tindrà lloc una nova xerrada del projecte HSMMN.

Mercat HAM 2010 és la fira de la Radioafició per a tots els aficionats del nostre país, s'organitza des del Ràdio-Club del Vallès ea3rch els dies 12 i 13 de juny de 2010. Al Mercat-HAM s'ofereix l'oportunitat de contactar amb col legues amb els quals mantenim contactes via ràdio, però que en molts casos no coneixem i que durant els dos dies de la fira ens dóna l'oportunitat d'intercanviar opinions "in situ" amb aquests interlocutors. Així com de conèixer de primera mà totes les novetats del món de la ràdio, totes les innovacions i les noves tecnologies que estan per arribar.

La nostra presència a la fira estarà patrocinada per EuropeSIP, una empresa ja coneguda en el món de la VoIP, i una de les poques empreses especialitzades en Asterisk que actualment aquesta apostant per la realització d'integracions professionals en aquest àmbit. Cal destacar a més que si la integració està orientada a entitats relacionades amb els cossos de seguretat i emergències, EuropeSIP intenta col.laborar amb els mateixos oferint com a ajuda descomptes tant en material especialitzat com en serveis de configuració i posada en marxa

www.bicubik.net/2010/06/08/mercaham-2010/