Languages

User login


No puc connectar a Sant Pere de Torelló


Hola, tinc el node http://guifi.net/user/13256, i no puc connectar-me amb guifi.net, ja que els 2 AP que trovo son els del CAMPANAR AP1 i AP2 però estan plens. He investigat tots els nodes que estan enllaçats amb aquests AP que no funcionen i els hi deixat un missatge i els hi he enviat un correu per a què alliberin la IP, però no tinc notícies d'això?

És possible que s'alliberin aquestes IP que fa més d'1 any que no s'utilitzen o no val la pena invertir temps esperant?....

 

Si moc un mica l'antena a 360º un altre lloc on puc enllaçar és BELLMUNTSUDAP1, però quan vaig a crear el meuRADIO, em surten molts enllaços, però aquest de BELLMUNT no.....perquè?

 

Si provo una antena de 5 Ghz aniré millor? He vist que hi ha al campanar algún accés de 5 Ghz, però em fa por canviar l'antena a 5 Ghz i que després no m'els trovi.

Algú em pot orientar? Porto més d'1 mes intentant enllaçar però no hi ha manera.

 

Gràcies.

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

5GHz

Hola Margarita,

abans que res, el teu node deu ser  aquest http://guifi.net/node/31624 oi? El que ens has posat abans és l'enllaç al teu usuari del web ;-)

Doncs bé, si és aquest i vols fer el canvi a 5GHz, cap problema. De fet, amb aquesta freqüència tindràs menys interferències. Al campanar, ara mateix, hi ha 2 antenes, una enfocant cap a la zona del pavelló, és a dir, al contrari a la teva. L'altre antena enfoca a continuació d'aquesta, és a dir, en direcció a la zona on ara fan obres, i lluny enllà les naus del polígon. Potser  ara podries enllaçar a aquesta. Tot i això, ara el setembre, s'ha de posar una altra antena que enfoqui de ple (crec) cap a la teva zona, és a dir, miraria cap a la zona de la Riera.

Sobre els clients que pengen a 2'4, és difícil de dir. Si fa més d'un any que no ho fan servir i se'ls avisa amb temps, crec que es podrien arribar a donar de baixa, l'enllaç. Tot i això, s'hauria de comprovar molt bé que el temps aquest sigui real i que almenys se'ls hagi avisat uns quants cops durant un temps.

 

Bé, espero que et serveixi. Sinó, ja saps ;)

 

SalutacionS!

Grácies, si el meu node és el

Grácies, si el meu node és el què deies.

El tema del 5 Ghz, si realment com dius al setembre posen la nova antena , esperar-me, o comprar-la ara i fer la comprovació, però clar em fa por que no detecti els nodes de 5Ghz.

Què em pots dir del què comentava que la meva NANO2 trova el node BELLMUNTSUDAP1 però quan intento afegir el TRASTO no mi apareix? Però si busco per aquí informació sobre aquest AP m'hi surt. Què puc fer al respecte?

Bellmunt

Hola de nou.

Sobre 5GHz, tens visió directa al campanar? O a Bellmunt? Si és així cap problema.

Sobre BellmuntSudAP1 és un AP a 2'4GHz però que no surt a la llista perquè està restringit a usuaris que, per la situació geogràfica on es troben, no poden enllaçar enlloc més. Llavors l'enllaç l'ha de fer un usuari de guifi que sigui administrador.

Pel lloc on ets, i si veus el campanar, dubto que tingui problemes per enllaçar amb 5GHz.

Per qualsevol dubte, aquí som.

No es mereixen.

 

SAlutacions!

 

Bellmunt / 5 Ghz

Sí tinc visió amb el campanar i amb Bellmunt. M'agradaria molt enllaçar a 2.4 Ghz però si és més segur i més fàcil la de 5 Ghz, ho intentaré. Espero no gastar els diners per rès, jejejejeje.

Amb qui m'hauria de posar en contacte per enllaçar amb bellmunt? Gràcias un altre vegada.

a 5Ghz tampoc

Avui he comprat una NANOSTATION 5 y no trova cap punt de 5 Ghz, només em trova el de BELLMUNTSUDAP....trova menys que la NANO2.....

 

necessito que l'administrador de BELLMUNTSUDAP em doni d'alta ...jejejeje.....he enviat un missatge al seu mail...que és un tal CARLES.....és correcte? Ho he fet bé? o és millor per teléfon? ..

Puc trucar algun lloc que m'agilitzin els tràmits?

 

El més curiós, és que desde dintre de casa amb un portàtil em detecta el node SPDTCAMAPANARAP3 que està lliure per accedir, però amb les antenes NANO2 LOCO, NANOSTATION2 , NANOSTATION5, no la trova, només la AP1 , AP2...

 

...curiós no?

5GHz

A l'antena de 5, has posat la polarització vertical i el país de la freqüència a Espanya?

Amb quins nivells veus l'AP de Bellmunt a 5GHz?

Hola, si si...l'antena

Hola, si si...l'antena està Vertical i Espanya. Al final l'he canviat de lloc...de la teulada, l'he posat a la terrassa i ara m'agafa més punts. Em surt moltes vegades el punt del campanar AP5G5 i el AP4G5....però no és estable....de vegades desapareixen. He comprovat que al lloc actual i queda millor BELLMUNTORISAP1, AP2

 

De la manera que la tinc ara puc veure....

 

BELLMUNTORISAP1                -91

BELLMUNTORISAP2                -88

BELLMUNTTORELLOAP1         -76

BELLMUNTTORELLOAP2         -84

SPDTCAMPANARAJ                  -75

BELLMUNTTORELLO               -90

 

Suposo que la millor opció és agafar BELLMUNTORISAP2...ja que té millor senyal que ORISAP1, i està lliure. BellmuntTorellóAP1, està ple.

 

Què et sembla?

Gràcies.

Hola de nou

He estat fora i per això no he seguit el fil.

Pel que dius aquí millor TorelloAP2. Si la posició del teu node al mapa el tens ubicat correctament, les antens d'Orís em sembla que apunten més amunt que no pas on ets. De totes maneres, si l'AP5 no t'agafa, llavors fer un canvi d'enllaç a l'AP6 (quan estigui muntat). Perquè, malgrat que sigui intermitent, amb quins nivells de senyal i soroll el veus? Per cert, el nivell de soroll de la llista que has posat a dalt quins són?

Salutacions!