Languages

User login


Privacitat. Mes ben dit: privadesa


No domino les polítiques de privacitat de guifi.net, per aixo no puc opinar al respecte, però si m'ha estranyat que Google pugui indexar el usuaris dels proxy's

Si al nom li afegim la posició y a mes a mes la IP que es pot deduir del propi node, i tenint en compte que les comunicacions circulen per una xarxa lliure, fa por?

Vist aixó, m'agradaria suggerí que les dades del usuaris dels proxy quedessin ocultes als buscadors. Es tan fàcil com presentar les tres primeres lletres del nom si la pagina la veu un usuari NO registrat i al contrari, quant es un usuari registrat qui veu la plana la vegi íntegrament, tal com està ara mateix.

Es un primer pas que segurament permetrà mes endavant evolucionar en els requeriments de dades personals.

Espero que us agradi la idea. Si no es aixi, no passa res.

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Penso el mateix, no m'agrada

Penso el mateix, no m'agrada que surti el meu node, carrer, etc. indexat al Google. Com diu el company, estaria bé que tal com es veu ara mateix només ho poguessin veure els usuaris registrats; i en canvi els anònims (i per tant els robots de Google) no veiessin totes aquestes dades.

imatge de sinuso.org

A mi tampoc em mole...

Pro en 6 anys no ma passat res ni crec que em passi pas res 

home el que en sapiga

Que faci un sistema millor per això la xarxa i la web es oberta,per tan si voleu podeu col.laborar i fer un sistema segur...

¿a on m'apunto?

¿a on m'apunto?

al menys per intentar millorar en discreció

doncs a les llistes de correu

projectes.lafarga.cat/projects/guifi/mail

per exempla a Desenvolupament entorn web..