Languages

User login


Ocupació de IP's a TorelloDipSud5GAP6


Sóc el node TorelloRoura, 5054

Voldria enllaçar-me a TorelloDipSud5GAP6, actualment estic a TorelloDipSud5GAP7, per millorar la senyal, passar de -88 a -62, però hi ha totes les IP's plenes.  He detectat que hi ha un mateix node sextuplicat, és el TorelloRaichid, que te TorelloRaichid, TorelloRaichid2, 3, 4 , 5 i 6 i només te operatiu l´últim.  Demano si podeu esborrar els altres nodes i lliberar les IP's que ocupa per poder-les utilitzar els que les necessitin.

 Gràcies.

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de Tron

Tenen el mateix nom pero...

Tenen el mateix nom pero son diferents radios i en ubicacions diferents, entra en la informació del qualsevol dels nodes i envia un correo als qui els van crear que son controlpc, haviam si hi ha algun que no sigui operatiu i poden alliberar l'ip.

Salutacions

no es del tot cert el que dius

Aquests nodes no estan operatius i per tant, poden esborrar-se els sues enllaços.  Ocupen una IP que altres necessitem

No hi ha adreça de correu de contacte, no se qui son aquests de controlPC.

Voldría poder contectar amb algú que ens en informes.

 

Gràcies.

imatge de Tron

Si miras el grafic...

Si miras el grafic de dades (clickan sobre) veuras que tots han tingut trafic alguns fins juliol, veuras que hi han grafics per dia (que es el que veus) per setmana, per mes i per any i es veu que hi ha hagut trafic, ho mateix son de vacances i han desendollat el trasto, per aixo ara els veus down.

L'adreça de correu de contacte hi hes, si et fixes a la informació del node veuras qui el va crear es controlpc (esta en color blau) si clickas sobre surt el seu correu.

M'havia pres la molestia de comprobarlos tots per si podia borrar algun per alliberarte l'ip pero despres de veure que havia hagut trafic no ho he pogut fer.

Salutacions