Languages

User login


VEURE ELS VIDEOS DE TV3 A LA CARTA


 Bon dia, 

Ja fa uns messos que els caps de setmana accedeixo a internet mitjançant GUIFI.NET al node  24165 SLM-Can_Mandra.

No aconsegueixo veure els videos de TV3 a la Carta. Us passa a vosaltres tb? 

Moltes gràcies

 

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de eloi.rebes

les meves proves

 bones,

  he fet proves en un proxy federat i un de transparent, i no he tingut cap problema. Comprova que tinguis ben configurat el navegador, posa que tots els protocols funcionin igual, potser va per aquí... També pots provar amb altres proxys. O demanar ajuda al padrí del proxy que normalment et connectes.

Sort, i SAX!

 Gràcies per respondre. Em

 Gràcies per respondre. Em miraré la configuració.

la xarxa

no es una adsl,es una xarxa compartide si tu et poses a xupar tot el ample de banda mirant videos fas que la resta vagi lent,per tan mira de ser solidari, i no xupis tot per tu mentens no?

moltes gràcies

 Hola knoppix, gràcies per respondre. 

La idea no era xupar i ser insolidari!!! Gràcies per la rebuda, jejeje. Em sap greu començar fent amics d'aquesta manera!!!  La propera pregunta me la callo!!

Només era una pregunta tècnica, saber perquè no em funciona, poder accedir a un contingut en un moment puntual.

Ara ja ho sé, gràcies a una altra resposta més constructiva.

 

Fins aviat

 

 

aviam

pensa que si tots ens posem a mirar videos ningu podra fer res,pots provar altres proxys suposo que fas servir el de sant Llorenç,doncs tens tota aquesta llista:

http://guifi.net/node/18453 pero com te dit amb moderacio..

imatge de eloi.rebes

anem en comte

...per experiència, hem d'anar en comte amb el xat i els missatges escrits...

 perquè no transmeten tot el que diem quan parlem, molts gestos que potser suavitzen les paraules...

..últimament estic veient que si no anem en comte com diem les coses, es poden interpretar de forma negativa. Hi ha alguns usuaris que ja en ténen fama... i així farem mal al projecte de guifi.

 Sisplau, siguem més prudents...

 

si i si va lent per que

un xupa tot el ample de banda,despres la gent va dient que guifi no va be per que es lent,aquesta es la realitat despres tens de posar delay pools per que si no et sangran les adsl's..no se si es el cas pero per mirar tv3 hi ha la tele i el video que pots programar i grabar els teus programas favorits no.. i fer servir la xarxa per altres coses .. es la meva opinio clar

SAX!

 

imatge de eloi.rebes

no passa res...

ei, tranquil...

  a guifi.net hi han proxys que potser han denegat certes connexions, com pagines de descarrega... i no hem de veure-ho com algo negatiu. Per temes de rendiment de xarxa és ben llògic. Per altra banda, qui ofereix el seu adsl, és ben lliure de fer-ho com ho vulgui, ja que és sols un contingut dins la xarxa en comú..

  Llavors,  no sempre tindràs el mateix cas. Ja fas bé de preguntar-ho, almenys a mi m'ha servit per fer la comprovació i treure'm el dubte. Segurament si algu més no ho sabia i mira el forum, li servirà.

 SAX! ; )

Un altre opció

Una mica tard, però espero que ho vegis. Em mataran per escriure això, però ... A casa ens passava el mateix que a tú. El que pots fer es descarregar-t'ho i després veure'l amb qualsevol reproductor (p.e. www.videolan.org , n'hi ha per donar i vendre). Així no tindràs la xarxa tanta estona ocupada.

Respecte knopixx, no li falta raó, si tots ens possem a baixar videos com a besties això caurà en dos dies, però és una xarxa oberta, si la gent volem més serveis haurem de fer aportacions per millorar la xarxa (i no soc el més adient per dir això ), si no, hi haurà gent que no l'interessarà. Hauria passat el mateix si la gent utilitzés el servei de veuip o altres. Encara que entenc que concienciar a la gent d'això és complicat.

I sense més menjada d'olla, et passo una web on expliquen com fer-ho (fins fa poc a casa jo ho feia ):

http://blog.tvalacarta.info/2009/01/05/como-descargar-videos-de-3alacarta-en-tv3/

Aquesta no l'he provat i sembla més nou:

http://blog.tvalacarta.info/2010/02/21/como-descargar-videos-de-3alacarta-en-tv3-edicion-febrero-2010/

 

Salutacions i bona sort.

P.D: potser seria interessant possar un servidor amb els videos dins la xarxa per no fer caure els proxys, però no se si és compatible amb la llei. També és podria parlar amb tv3 per si volen possar un servidor seu dins la xarxa, comencem a ser colla i potser els interessa.