Languages

User login


Node o supernode al costat de casa, em puc connectar?


 Hola,

M'he estat mirant la documentació, però no em queda clar... Tinc un supernode al costat de casa. Des del portàtil veig que tinc cobertura, però que no em puc connectar. Mirant la documentació, crec haver entès que has de muntar un node si et vols poder donar d'alta als proxis, però no se si vaig pel bon camí. El supernode que jo tinc cobertura és aquest http://guifisants.net/BCNSants1

Si vull muntar un node, el puc muntar al balcó? Tinc molt bona cobertura, ja que és l'edifici que està just al costat del meu. 

 

Moltes gràcies

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de p4u

Supernode Sants

Hola.

Hauries de dir-nos quin és el SSID de la xarxa que veus, és a dir el nom del tipus guifi.net-BCN**** que et surt quan intentes conectar-te.

De qualsevol manera, et recomano que introdueixis les teves dades en el formulari aquest: http://guifisants.net/afegirNode I nosaltres mateixos contactarem amb tu per donar-te l'informació que necessitis o venir a casa teva per ajudar-te.

Salut!