Languages

User login


Autenticar proxy amb wr54gl amb firm linux


 Hola! Vull connectar el meu movil via wifi a la xarxa de Guifi.net a Atzeneta del Maestrat, el problema es que el meu movil (Android) no te support per a proxy. He buscat per internet i crec que es pot fer, encara que la informació que he encontrat es un poc confosa.

La meva idea es que si el router pot fer de "proxy transparent" i aleshores no caldria configurar el proxy ni al pc ni al movil.

Gracies!

Adjunto un esquema del que vull fer!

Esquema proxy!

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

conectar mòbil android a guifi.net

Hola !!

no puc veure l'esquema que dius, però des de dijous passat que em vaig comprar un mòbil android jo tinc el mateix problema que tu, he buscat per la web i he vist que una de les opcions "bones" és instal.lar un programa que indiqui a quin proxy i port et vols conectar i tb s'ha d'afegir el proxy als "ajustos del proxy" del telèfon

un cop fer això no se com t'has de conectar pq et demani l'usuari i contrasenya

a un altre comentari ("guifi i andorid, és possible?" ) de l'any passat, he vist que diu que et conectis amb el format:  "http://usuari.cognom:password@proxy.XXXXX.guifi.net:3128/", ho he provat sense el port i sembla que si que accedeix al proxy però em dòna un error de falta de permisos ...

suposo que aquesta opció no és la que tu proposes, però has pogut conectar-te a través del mòbil ?? alguna idea nova ??

 

la unica solucio que teniu es fer

un servidor proxy (pc)conectat a guifi i que aquest servidor autentifiqui i llavors dintre de casa no caldra autentificar per que ja o fara el servidor proxy

aquí teniu una explcacio http://noguer.bloc.cat/post/2161/264026

SAX!

.

.

 Ja, pero vlia probar de fer

 Ja, pero vlia probar de fer aixo, pero amb un router amb firm dd-wrt o openwrt, i aixi no caldria un pc sempre engegat!

Bones, segurament podras fer

Bones, segurament podras fer un proxy transparent amb el linksys redirigint el trafic del 80 al 3128 del proxy, pero el servira per a poques coses.

Pq solament podrás fer-lo amb el http, el https no en funcionará y es requisit per logar-se al facebook, al correu, y a molts llocs on tens que ficar el user y el password.

has pogut sol.lucionar-lo?

 Hola,
A mi hem passa el mateix i no se com fer-ho. 

Salut

 Per navegar amb android es

 Per navegar amb android es pot fent configuracions al movil, el problema es si es es volen gastar altres aplicacions que no son el navegador (aplicacio de  facebook, gmail, market, maps.....) que no tenen posibilitat de configurar el proxy, aci hi ha un tutorial:

http://www.dgtallika.com/2009/12/dgtallika-te-ensena-como-usar-el-wi-fi-de-tu-android-detras-de-un-proxy/

Ademes si es fa pot fer "saltar el proxy" podria també cnnectar la Wii, i altres aparells sense l'opció de proxy!