Languages

User login


INSTALACIO DE GUIFI A COMUNITATS DE VEINS


Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de SGElectronics.cat

n´hi ha de mes actual , però...

la  base de la  llei es  aquesta , la diferència  amb les  revisions ( que ara recordi llegit ) es en la infraestructura  ,mesures armaris, registres, canalitzacions, ....( si no recordo malament )

Com ha empresa  instal·ladora  homologada ( la figura de instal·lador no existeix,  com en el  sector dels  Lampistes )  he viscut la  duplicitat de lleis entre l´estat espanyol i el estat Català... un mareig.

Ara sortirà una  nova  revisió de llei que  toca el tema de  F.O.

Si llegiu be la  llei , obliga que totes les   infraestructures en  edificis,  veu i dades, so, radiofrequència,...( ara no recordo totes)  cal  fer  entrega de butlletí a  client i a Telecos.

Jo  suggereixo es podria especificar en pressupostos  la  entrega de butlletí de obra  en projectes de  supernodes o instal·lacions per a certs padrins  com ara ajuntaments, empreses, etc... que desitgin o demanin garanties. Es pot adjuntar exemple de Butlletí en  blanc , per exemple.

La  llei en  aquest aspecte exigeix el compliment de tots els requisits: equipament de mesura , seguretat en el treball , assegurança  RC, ... i  em  sembla  que pot ésser una manera de anar  amb cara i  ulls a la  hora de tenir  opció a projectes importants.

Ara amb el F.O. no se com ho  manegaran , però actualment hi ha  instal·ladors tipus  A,B,C,D...  cada lletra es un tipus diferent , ja penjaré lleis, la  B regula instal·ladors  Veu i Dades  i no se  si haurà un específic  per F.O.

Comentar que en cas de ésser necessari  per la  execució de qualsevol projecte la  necessitat  butlletí ICT  de empresa homologada no dubteu  contacteu amb  mi, no podem perdre cap oportunitat per fer xarxa.

Quan tingui una  estona  faig recull de lleis comentat.

SAX!!!