Languages

User login


Anunci de la Wireless Battle Mesh v4 (16-20 de març 2011, Sant Bartomeu del Grau, Catalunya)


La propera 'Wireless Battle of the Mesh' tindrà lloc des del dimecres 16 fins al diumenge 20 de març a Sant Bartomeu del Grau (a 80km de Barcelona), Catalunya. L'esdeveniment té per objectiu aplegar gent d'arreu d'Europa per provar l'eficiència de diversos protocols d'enroutament per xarxes ad-hoc com són Babel, B.A.T.M.A.N., BMX i OLSR.

Si ets un fanàtic de les xarxes mesh, un activista d'alguna comunitat sense fils o tens interès per a les xarxes mesh has d'assistir a aquest esdeveniment!

Tota la informació de l'esdeveniment es recull a:
http://battlemesh.org/BattleMeshV4

 

Lloc

L'esdeveniment tindrà lloc al complex turístic de Can Roca a Sant Bartomeu del Grau, Catalunya, a la zona pre-pirenaica del Lluçanès, a 80km de Barcelona.

Registre

El registre es pot fer en diversos hackerspaces (Fusolab, HSBXL, /tmp/lab, metalab, CCC, ...) i al lloc WEB oficial de l'esdeveniment:
http://battlemesh.org/BattleMeshV4

Taxes

Cal que cada participant doni 50€ com a mínim (amb això s'haurien de cobrir els costos d'allotjament i de la infraestructura). Per a finançar l'esdeveniment es demana que tothom pagui en el moment de fer la inscripció (per transferència bancària o en metàl·lic).

Contacte

* Web: http://battlemesh.org/BattleMeshV4
* Email: wbmv4_aatt_exo_dot_cat
* IRC: irc.freenode.net #battlemesh