Languages

User login


RodaPelics2011


node40206 RodaPelics2011RodaPelics2011
zonaRoda de Ter & Masies de RodaCases noves
posició (lat/lon)Lat:41.988577
Lon:2.316682
0 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarYesWorking
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

creat per: InfoBeep el 16/07/2011 - 11:42am · gestionat per: RodaPelics2011 · actualitzat per: WoKa el Dc, 15/07/2015 - 12:36

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
RodaPelics2011Rd1radio10.138.139.24/27WorkingRouterOSv6.x
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

enllaços de xarxa (ap/client)

nodes enllaçats (trastos)ipestatkms.az.
RodaPelics2011Rd1 - RodaRdPlcs2011Rd1CPE0
127410-MasiesDiposit-[13429] (MasiesDipositST/RodaMssDpstRd3AP3)10.138.139.24/10.138.139.1Working1.505287-O
Total: 1.505 kms.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Problemes de recepció des de les tempestes...

Hola a tothom.

Des de les tempestes de fa aprox 1 mes i mig a Vic, tinc problemes de recepció.  De fet, sense tocar res del meu PC i de la meva antena he perdut la connexió amb el Seminari Nord, que és a on em connectava.  M'ha semblat veure que aquest ja està recuperat, però segueixo igual.  De fet, he tornat a "reconfigurar" el meu trasto i curiosament he vist que rebia bé el senyal (per intensitat) però amb molta inestabilitat i interrupcions (ho he constatat en el menú "tools - align antenna" del menú principal).  També m'ha cridat l'atenció que l'apartat "AP MAC" del menú principal figurava com a "no associated" (quan abans sí que m'apareixia).  Finalment he provat, en la pestanya "Link Setup", d'scannejar altres nodes de connexió, però cap em dona prou senyal (sempre ha estat així).  De tota manera, quan n'escollia algun d'aquests sí que m'apareixia al menú principal l'AP MAC.  Com és possible això, amb senyal molt més dèbil?...

Finalment, només comentar que durant aquest darrer mes i mig sí que m'he pogut connectar alguna vegada, però amb molta lentitud.  Ara, des de fa unes dues setmanes, ni tan sols rebo la petició del proxy per entrar l'ususari i contrasenya.  Algú em podria donar un cop de ma, a partir de la diagnosi que acabo de comentar?  (té collons que vaig ajudar a un veí meu a connectar-se a guifi configurant-li per connectar-se a un altre node, ara a ell el funciona i amb el meu no hi manera, je , je...).

Moltes gràcies per tot.  A veure si tinc sort...

Joan Arqués (Roda de Ter).

imatge de Tron

Ara mateix tens molt mala senyal

Ho mateix amb les tempestes que comentas es va girar l'antena, tindries de comprobar-ho. Ja l'he associat a la MAC del AP VicSeminariNord.

Intentare comprobar un altre cosa i comento.

Slts.

Moltes gràcies...

Per cert, a què pot ser degut que no m'aparegués la MAC del AP VicSeminariNord, quan sempre li havia tinguda?... Degut a la meva antena o al mal senyal de recepció?... O a alguna desconfiguració de l'APVicSeminariNord?...

Ho podré comprovar aquest divendres o dissabte.  Ja comentaré què tal m'ha anat. Moltíssimes gràcies per l'ajuda.

Joan Arqués

imatge de Tron

Em ve al cap

Que jo em vaig trobar a una nano que pasaba el mateix i era culpa del firmware.

Un altre cosa que pots fer es anar a la web de ubiquiti i baixarte el ultim firmware per el model de nano2 que tens tu, crec que es el 4.0 no pas per el M2 que no son compatibles i actualitzarlo, aixo no desconfigurara pas la radio i veuras si canvia la senyal de recepció.

Abans de fer tot aixo comproba quina es la MAC exacta de la radio (ho posa al canto de la caixa) sino tocara pujar on sigui la radio per mirar-ho, perque a la web surt com que acaba en 6B, pero dins la radio acaba en 6A i a VicSeminari surt tambe que acaba en 6A, aixo no se si tambe pot donar problemes.

He fet bé el canvi de node de connexió?...

Hola.

He instal·lat una nova antena.  El node és el mateix (el meu, http://guifi.net/ca/node/40206), i a hores d'ara hi tinc antenes funcionant (les he configurat al mateix node com a 2 radios diferents).  Una d'elles és l'antiga, que agafa el senyal del Seminari Nord (és la que em dona molts problemes de connexió, i que em comentaven que era massa lluny. El tema de la MAC ja està resolt).  L'altra, la nova, agafa el senyal del dipòsit de les Masies de Roda (molt millor i més proper, aquest és el bo).  L'he deixada funcionant, però no he pogut canviar de "projectat" a "operatiu" l'apartat de "enllaç (ap/client)".  Això ho canvieu vosaltres o com va?.  Es tracta d'alguna validació perque pugui entrar per aquell node?.  Cal que configuri algun usuari nou, o m'ha de funcionar amb l'usuari i contrasenya que ja tenia de l'altra radio (la que connecta amb el seminari)?. 

El meu veí (un home ja jubilat, que li estic ajudant a millorar el senyal, ja que es troba amb la mateixa situació que jo), si li torno a configurar la seva radio i bellugo l'antena cap al nou node, caldrà també que algú el validi per entrar per aquell nou node del dipòsit de les Masies de Roda, o podrá entrar igual amb el seu usuari?.

I un darrer dubte: En entrar al menú de la meva nova antena, tot sortia correcte però he vist que el CCQ no tenia valor.  He pujat la potència però seguia igual.  La versió del soft és la del 5.3.5. Tinc entès que hauria de ser >60% i estable per anar mínimament bé.  On pot estar el problema?.  O és que encara no rebo prou senyal i he de buscar un millor enplaçament?.

El correu de contacte (si és que he d'avisar a algú), és el que s'indica a la web on hi ha el supernode (http://guifi.net/ca/node/13429)?

A veure si me'n puc acabar d'ensortir...

Moltes gràcies per tot, de nou...

Joan Arqués i Torrentgenerós (Roda de Ter).