Languages

User login


Construcció d'un supernode a Alfàbia (Mallorca)


imatge de joan_10
Date & StatusApadrinament, fins al 29/07/2015 - Status: Apadrinament obert
Prioritat i tiquetnormal (no ticket)
Contactejoanf.arbona@gmail.com
100% (791,0 of 691,0€)

 

Construcció del supernode a la Serra d'Alfàbia

Objectiu

La construcció d'un supernode a la Serra d'Alfàbia a l'illa de Mallorca permetrà estendre la xarxa de guifi.net des de Sóller fins a Palma i donar cobertura a nous clients i supernodes, a més d'ajudar a dinamitzar el projecte. Alfàbia, que es troba a 1069m d'altura sobre el nivell del mar, és un punt privilegiat que té visió directa a gairebé tota l'illa i per això ho consideram un punt clau per l'expansió i difusió de la xarxa lliure.

Volem fer-ho bé, i per això necessitam la vostra col·laboració per adquirir equips més o menys decents per poder dur a terme la instal·lació amb totes les garanties possibles. Els permisos ja estan concedits i tenim espais on col·locar el material i un punt de corrent on endollar els aparells.

Recompenses

Vos demanam, per tant, la vostra ajuda econòmica. Si aportau tendreu recompenses! Primer de tot, el supernode serà també vostre i hi tendreu capacitat de decisió: És a dir, podreu instal·lar-hi dispositius perquè arribin a les vostres localitats i pugueu expandir la xarxa. A més a més, pels padrins que aporteu 30 euros o més vos enviarem una camiseta de guifi.net gratis fins a final d'existències (avisarem quan això passi!)

Qui som?

Som un grup d'usuaris i impulsors de la xarxa guifi.net a Mallorca. Entre d'altres coses, hem impulsat la creació de la xarxa de guifi.net a al poble Sóller i hem iniciat la de Manacor. Així mateix, varis de nosaltres també participaren fa uns anys al muntatge de la xarxa a Palma.

Pots seguir-nos a Facebook a /mallorcaguifi, a Twitter amb @guifimca o a la nostra pàgina http://mallorca.guifi.net. També pots enviar-nos un mail a info@mallorca.guifi.net.

Com aportar?

Per aportar ingressau els doblers al compte següent: IBAN ES6720560004494218013070 (Caixa Colonya). Com a concepte posau el vostre nom o el vostre àlias. Per les recompenses, enviau-nos un correu indicant-nos les vostres dades (nom i direcció) a info@mallorca.guifi.net o bé telefonau al 661 587 445 (Joan).

Elements

DescriptionUnitatsPreu per unitatIVA %Subtotal

AirGrid M5 HP 27 dBi Hi Power

Antenes per l'enllaç de llarga distància entre supernode Alfàbia i Palma.

265,00€incl.130,00€

Mikrotik RouteBoard RB/2011UIAS-RM

Enrutador per col·locar al supernode d'Alfàbia.

1109,00€incl.109,00€

Antena Sectorial 120º 5 Ghz MIMO 16 dbi Sector para ROCKET M5

Antena sectorial a on s'hi connectaran els primers clients.

Hi va haver discussió en el grup promotor per si era necessari incloure una antena per permetre la connexió de clients. Es va quedar en que s'instal·laria una sectorial per permetre la connexió de clients apuntant cap a la zona del Raiguer per començar a donar difusió i accés a la xarxa, tot i que la intenció és que el supernode d'Alfàbia en un futur només funcioni com a repetidor i no permeti les connexions de clients.

174,00€incl.74,00€

Ubiquiti ROCKET M5 - 5 GHz. 2 x RSMA 2X2 MIMO AIRMAX

Rocket per la sectorial (el router per l'antena).

178,00€incl.78,00€

Digitus Bobina 100m Cable Red Rígido UTP Cat.6

Cable de xarxa per exteriors.

242,00€incl.84,00€

Armari Rack Mini

Rack on ficar-hi els PoEs, el commutador i els demés dispositius que es puguin anar instal·lant. El fet de ficar-ho dins un rack tancat amb pany i clau evitarà possibles robatoris.

167,00€incl.67,00€

USB Módem Huawei e173

Dispositiu Módem GSM que permetrà tenir un enllaç de backup a través de la xarxa de telefonia mòbil cap al supernode d'Alfàbia, tenint en compte que l'accés a la instal·lació no és trivial.


 

129,00€incl.29,00€

Altres: Màstils, suports, perns, eines i transport.

Ens caldrà comptabilitzar el transport de material, les eines i possibles elements extres que necessitem adquirir pel muntatge del supernode.

1120,00€incl.120,00€


Taxes not included in item costs0,00€
Total691,00€

Instruccions de pagament

Per aportar ingressau els doblers al compte següent: IBAN ES6720560004494218013070 (Caixa Colonya). Com a concepte posau el vostre nom o el vostre àlias. Per les recompenses, enviau-nos un correu indicant-nos les vostres dades (nom i direcció) a info@mallorca.guifi.net o bé telefonau al 661 587 445 (Joan).

Termes i Condicions

  1. Un projecte obert pot tenir canvis sense cap avís. Els padrins poden recuperar les seves contribucions si no hi estan d'acord amb els canvis.
  2. Un cop el projecte és tancat, els promotors son responsables d'executar-lo, i els contribuidors ja no poden reclamar cap devolució..
  3. Els promotors no poden rebre reclamacions segons el resultat del projecte, només per fer la despesa tail segons els criteris descrits en el pressupost..
  4. Si un projecte no s'arriva a executar, els promotors podran retornar les aportacions o assignar-les a un altre projecte.
  5. Els promotors i contribuidors poden reclamar-se mútuament l'intercanvi de les seves respectives contraprestracions. Aquesta web només possibilita aquest intercanvi, i en cap cas és responsable d'aquestes transaccions..