Languages

User login


BCNuruguai2


Aquest es un node actualment en modalitat client.

Està projectat afegir un node permanent que dongui serveis, no de proxy amb connexió a internet però i de connexió hotspot a la xarxa interna de guifi.net. Ja he dit q de moment només com a client conectat esporàdicament.

L'equip q s'utilitzará com a hotspot será en principi serà un servidor debian amb tarja wireless i antena externa sectorial biquad de fabricació pròpia(18dB), o bé un AP d-lin DWL-AP2100 a 108Mbps o a 54 Mbps 2'4Ghz amb l'esmentada antena, o bé ambdues coses(la decisió está en estudi i valoració)

per a qualsevol conulta podeu escriure al meu correu.

Salutacions companys/es!!

node21430 _BCNcollUruguai2BCNuruguai2
zonaGràcia(abandonat) BarriColl_Gràcia
posició (lat/lon)Lat:41.417084
Lon:2.150188
5 metres des del terra
disponible per fer xarxa i monitoritzarNoDropped
gràfics proveïts des deAgafar dels pares

informació de contacte

gestionat per: · actualitzat per: sim6 el Dll, 17/06/2013 - 22:58

trastos

trasto

tipusipestatúltima disponibilitatunsolclic
BcnCollUruguai2ClientGnrc1generic10.139.68.13/32Dropped
No estàs autoritzat a actualitzar aquest node.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de sinuso.org

Zona etc...

Hola i benvingut! que faràs xarxa en mode mesh o connectat com a client a un AP? o dic per que la zona Núvol de Gracia esta feta per a nodes mesh.

Després esta el tema node amb tarja wifi i antena, caldrà que per exemple al pc pugui mostrar les gràfiques, per, per exemple aprovació de usuari proxy etc.. com ho fan els routers amb la configuració que els genera la web.

Et convido a que facis mesh a la zona de gracia o a moure el node a la zona Barcelona on es treballa en mode AP - Client. Tambe a passar per el c/ riereta nº 5 qualsevol dijous a les 19 hores.

RE: zona, etc...

Hola gràcies per la benvinguda!

Sóc nou per aqui y desconec el q significa el concepte mode mesh...Si m'ho expliques potser podríem aclarir els nostres dubtes...

Puc anticipar q encara no he decidit si:

a) muntaré un servidor amb traja wifi y antena amb iptables configurat per a q faci de bridge

b)  si muntaré un ap d-link DWL2100 en mode WDS (si fos compatible) o en el seu defecte un router d-link dsl g624t q admet wds i crec q tb dd-wrt (sino tinc un zyxel prestige q m'han dit q l'admet) .

c) La tercera possibilitat consisteix en deixarlo en mode client amb tarja wifi y antena.

El q si q se es q provisionalment començaré per la tercera opció(la c), si la 2ª no fos compatible amb el mode mesh i hagués de fer inversió en trasto, esperaría a que el pressupost m'ho permetés, y la primera tb l'hauria d'estudiar un cop estigués connectat y operatiu el node en mode client...

Suposo q aixó aclareix una mica els teus dubtes

Respecte als meus dubtes:

Podríes aclarirme el tema de les grafiques per a aprovacions d'usuaris proxy etc...

Salutacions y gràcies!!!

Muntem el node?

Hola,

Soc l'administrador del node http://guifi.net/vallcarca. Fa uns anys vas inscriure un node a la web de guifi,net.

Des de aquella època el meu node ha estat funcionant i la seva configuració a anat canviant. No sé si encara t'interessa el nostre projecte?

Si vols reprendre la teva col·laboració estaria encantat en ajudar-te. En cas contrari estaria bé esborrar-ho de la citada web. Si no vols molestar-te o trigues un més en contestar des de l'enviament d'aquest missatge ja m'encarregaria jo de treure'l.

Fins la propera,

jmoles