Languages

User login


Nou node a Pineda de Mar


Hola a tothom,

Voldria connectar-me a la guifi.net de Pineda de Mar però amb l´antena que tinc no em troba la senyal (CompraWifi-GOLD USB EXTERIOR 1000mW + Antena panel 14dbi RP-SMA + Modo monitor + 8mts cable USB (Chipset Realtek 8187L) comprat a www.comprawifi.com).

El problema és que són baixos i tot i que detecto wifis dels veins no hi ha manera de veure la guifi.net.

Hi ha alguna manera de saber si puc tenir cobertura o m´haig de comprar una altra antena diferent i penjar-me a la teulada per saber si en tinc? En cas d´haber de comprar una antena, quina em recomaneu per començar a fer proves i connectar-me com a usuari?

Els carrers on ho estic mirant són:

-C/Mar, 55, local

-Puntaires, 30 casa

Gràcies!

 

Andreu

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.

Com connectar

T'anirà molt bé per orientar-te el document http://guifi.net/trespassos

Allà s'explica que per fer una bona connexió cal que les antenes es vegin entre elles, per tant, el millor és fer una instal·lació com l'antena de la TV, a nivell de coberta de l'edifici per assegurar la visió directa.

Si afegeixes el teu node a la web (pas 1) podràs veure als mapes on hi ha els nodes que donen cobertura a la zona i, així, podràs encarar la teva antena cap a ells. També cal que t'asseguris si hi ha cobertura a 2.4 o a 5 GHz i la teva antena ha de ser de la freqüència adequada a la cobertura que rebis.

Al document que t'he passat hi ha una relació del material d'ús comú, això no vol dir que no puguis connectar amb altres aparells, però el suport que es dóna a la web és pels que més es coneixen i tenim clar que funcionen adequadament.

Mira de coordinar-te amb la gent de pinedasensefils que segur que et donaran un cop de mà.

Com connectar

Moltes gràcies, ho miraré.

 

Andreu