Languages

User login


La Fundació guifi.net s'adhereix a la manifestació convocada per Omnium Cultural el dissabte dia 10


logomanifestaciópetitLa Fundació privada per la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net dona suport a la manifestació convocada per Òmnium Cultural per al dissabte dia 10. Respectem la opinió de tothom, i això significa que el que la gent decideix lliurement, en pau i sense imposicions, mereix un respecte, i que no es pot ignorar, especialment des d'organismes que funcionen amb una lògica que als ciutadans ens costa molt d'entendre, és a dir, exactament el mateix respecte que reclamem per a nosaltres quan impulsen la xarxa oberta.

Que també sigui una "manifestació 2.0" amb internet per a tothom

Des de guifi.net a més volem participar activament en la promoció de xarxes lliures arreu, i seguint la crida a la participació d'Omnium, s'han mobilitzat un grup de voluntaris que s'han proposat oferir connexió lliure a internet als que assisteixin a la manifestació des de diversos punts del recorregut al Passeig de Gràcia de Barcelona perquè puguin connectar-se a internet, "tuitejar", pujar imatges, etc... el que vulguin. Fer un desplegament per donar cobertura a un espai tant gran, amb tanta gent i amb tan poc de temps és una empresa difícil que només pot ser viable gràcies a la contribució amb feina i material de molts voluntaris, no sabem com sortirà però independentment de tot, la participació ja és un èxit i per treure's el barret.

guifi.net treballa i treballarà sempre per fer xarxa oberta lliure i neutral sense fronteres ni importar-nos si es aquí o arreu del món. I mentre tinguem la sort de que tenir gent així, res ho podrà aturar.

En el marc de la manifestació, la nostra participació serà només un petit grà de sorra, esperem però que amb molts més grans de sorra, dissabte hi hagi una gran participació i que hi hagi una gran festa en pau en defensa de la llibertat i la dignitat.

Comentaris

Opcions de visualització de comentaris

Selecciona la vostra manera preferida de visualitzar els comentaris i feu clic en "Desa la configuració" per activar els canvis.
imatge de Blackhold

fotografies instal·lació d'antenes a passeig de gràcia i gran vi

bones,
us passo les fotos[1] que he fet d'aquest muntatge que s'ha de veure com una oportunitat per donar a conèixer encara més el nostre projecte, guifi.net.

De moment TV3 ja està mostrant imatges[2] de la preparació de la instal·lació de les antenes a la seu de l'òmnium cultural.

Quedeu tots molt macus :D

Força guifi!

[1] http://www.flickr.com/photos/nusepas/sets/72157624463148106/
[2] http://324.cat (el vídeo que han posat encara no està penjat a la web)

 

Alguna foto més...

Per exemple:
[image:31284][image:31285][image:31286]

He posat un terme perquè hi pugueu carregar més imatges i anar ampliant la galeria de fotografies d'aquesta experiència...
http://guifi.net/image/tid/247

difusió

Felicitats Guifi!! si si si el guifi ja està aquí.. La mani va ser un èxit en tots els aspectes i guifi va donar un servei excel·lent. Gràcies a tots. Jo, com un manifestant més juntament amb la gent de la Garrotxa, vaig veure molta gent connectada i fen servir la xarxa... També agrair als companys d'Olot la difusió que en van fer amb els cartells, gràcies als quals la gent va saber que hi havia la xarxa. Gràcies a tots els que ho heu fet possible. Cada cop es més curt el camí cap a Itaca...

Una que m'ha passat el jorge

Una que m'ha passat el jorge de Badalona:

somunanacio-cartells

 

4 fotos més

Aqui us deixo algunes fotos que vaig fer del punt de guifi.net d'Arago amb Passeig de Gracia tot manifestant-me.

http://www.flickr.com/search/?q=estatut%20guifi&w=33857445%40N00

Enhorabona a tothom que vau fer possible aquesta gran fita !!!

SAX!!!

 

Estadistístiques i gràfiques

Volem veure estadistíques i gràfiques de com va anar el tema!

Jo em vaig poder connectar amb el mòbil sense cap problema.

L'estona que vaig estar a l'escenari de Tetuan,
algunes persones que coneixia de l'organització em preguntaven:
"Què fas aquí? Què també ets d'Omnium?"
"No! Estic amb lo de les antenes d'Internet."
"Ah! GUIFI.NET"- em deien...

Conclusió: Bona feina! ;P

imatge de eloi.rebes

Reportatge de Guifi.net a la Manifestació Som Una Nació

Salutacions,

  felicito a tothom qui va fer possible la proesa de oferir accés a internet en una manifestació, per poder enviar qualsevol punt de vista des de la moltitut, i donar-la a conèixer a temps real.

 La meva feina aquí ha estat copy/paste dels fragments de video que l'Eduard va filmar. Afegint una cançó molt xula per acompanyar el reportatge.

 Aprofito per incloure una petita enquesta sobre quin dels dos videos que acontinuació teniu, veieu correctament. És el mateix reportatge de 5min., tret que un esta en format lliure i l'altre no. Porto temps barallant-me en saber quin està més suportat a dia d'avui.

 Gràcies, i a disfrutar del reportatge!

 

el primer video és en format lliure Theora/Vorbis, i el reproductor HTML5

fi del primer video

 

el segon video està en flash, i reproductor en flash

 

 

fi del segon video

 

-Agraïria que votessiu quin dels dos videos veieu. No quin dels dos us agrada... sino quin veieu per defecte, o perquè hagiu afegit els codecs necessaris.

Gràcies

 

 

 

nota:  si voleu podeu descarregar el video en alta definició, i en el nou format lliure .WEBM

 

apunts

el ogg el veig millor, menys pixel·lat.

del segon reproductor mola el 'guifi-media'

i molaria posar-hi "guifi.net som una nació digital"

imatge de eloi.rebes

flash

lo de pixelat és perquè no he trobat un bon convertidor de video a flash... l'enquesta no té a veure amb la qualitat sino en si es veu els 2 videos, un d'ells o cap...  és més aviat pel tema de utilitzar èines lliures o no, i su cadascú n'està preparat.

 No voldria canviar el tòpic de la notícia, simplement cliqueu a la votació si voleu, i allà també es poden deixar comentaris.

 Gràcies igualment  ; )

Amb firefox 3.6.6 (windows vista) es poden veure els dos

El primer video té el problema que no es veu un botó de play i la barra de reproducció només surt quan t'hi poses a sobre i per tant fa pensar que no es pot visualitzar.

El segon surt la barra de reproducció per defecte. Bon detall el de guifi-media

Fernando

Navegadors i codecs

Amb OSX 1.6.4/Safari 5 només es veu la versió privativa, Safari no porta el codec ogv, si ho haguessis penjat en h.264 es veu segur.

Amb el mateix sistema i FF 3.6.6 es veuen tots dos.

Per cert molt currat el video.

imatge de eloi.rebes

gràcies

gràcies pels comentaris... però...

  poseu-los a on es fa la votació, que permet comentaris, ja que aquesta pàgina web és de l'adhesió de la Fundació al manifest.

 No voldria canviar el fil conductor...  si voleu deixar comentaris de la currada que varen fer sí, però si és parlar de quin dels 2 videos es veu, sisplau.. a la web de la votació..

 

imatge de eloi.rebes

pels qui utilitzin Mac...

Companys, gràcies per fer-me sentir un privilegiat

Hola,

Guapissim el video, Eloi. De debò, m'ha emocionat (sòc així de sensiblero, ja m'ho diu la dona), la música hi fa molt..  ;)

Aprofito per a donar les gracies a tots els de guifi.net que us heu currat aquest projecte de donar Internet a la mani, tot una metàfora del que volia ser la mani: persones i col·lectius de la societat civil lluitant per uns ideals.

Em sento un privilegiat de compartir amb tanta gent projecte, mogudes i sobretot compartir ideals i somnis de llibertats al mòn de les telecomunicacions i de la societat del coneixment que nosaltres, els guifaires, volem oberta, democràtica i transparent.

SAX!

PD: llàstima que no tinguem gabinet de premsa per fer notes de premsa a tor i a dret. Proposaria aquest titular: guifi.net conecta a Internet a 1 milio de persones. Record guinnes de xarxa wifi del mundo mundial i parte de la galaxia...   :-D

Josep