Languages

User login


Desenvolupament


Nova versió d'aquesta pàgina al wiki:
http://ca.wiki.guifi.net/wiki/Preparant_l'entorn_de_desenvolupament

Les aplicacions que es desenvolupen a guifi.net estan hostatjades a lafarga:
https://projectes.lafarga.cat/projects/guifi

Es fa el seguiment d'incidents amb TRAC:
trac.guifi.net

Els desenvolupadors son benvinguts:

Si trobeu que falta alguna cosa, esteu convidats a contribuir fent millores en el codi. Podríem dir que som en una fase beta, però, entre tots, cada vegada serà més completa. Envieu els pegats a la llista de correu de recerca i desenvolupament de guifi.net (guifi-rdes arroba guifi.net). Més informació sobre les llistes a: llistes de guifi.

Guíes per muntar-se entorns de desenvolupament:

Developers wellcome:

This code is still beta, however it runs :). Subscribe to the developers mailing lists to get more information and in contact with the team.

Desarrolladores/traductores bienvenidos:

Este código aún está en beta, pero más o menos ya funciona. Si quieres contribuir en su desarrollo, traducción al castellano (es 100% traducible)... contacta con las listas de correo.

Per una introducció a aprendre a treballar amb el subversion podeu anar al post següent:Guia ràpida per a emprar subversion o bé mira en el manual del subversion.

Podeu trobar una guia ràpida per instal·lar-vos el drupal amb els mòduls sincronitzats amb el repositori de desenvolupament a la pàgina següent: Guia per fer una còpia local de comesfa.org + subversion

Més exemples

 

  • Confirmar els canvis (atenció, només els usuaris amb permís poden fer això, no confirmis mai res si no n'estàs segur).
    svn commit --username usuari --password pass --message "Digues aquí el que has canviat"